lørdag 24. juli 2010

We did`t again.....

...ja ikke vi altså, men PC. Nå har vi to stk. stasjonære pc som har fått crash. gode råd er dyre, og vi som er såååå avhengi av data. Både til å blogge, holde seg oppdatert på hva som skjer i verden, facebook forikke å forglemme og maile til inn og utland, og sjekke opp og nedgang på børsen. Vi har jo laptoppen da, men det blir ikke riktig det samme, vi er jo to datafrelste og en laptopp gjør ikke den samme susen.
Så var det store spørsmålet, skulle vi gidde å reparer dem igjen, eller skulle vi kjøpe en ny laptop, eller en ny stasjonær.
Jeg hadde så klart en mening med det samme, kjøp en ny stasjonær, for da kan vi jo kjøpe en ny laptopp siden, men kjøper vi en ny laptopp nå, så blir det aldri noen ny stasjonær, men allerhels vill jeg hatt den gamleste i ny forpakning, for der har jeg lastet ned så mye fin musikk.
Gubben har nå dratt av sted for å sjekke priser og tilbud, spennende, kanskje så sitter vi her med en ny PC på slutten av dagen.
ÅÅÅÅÅ, jeg savner musikken min, alle de gode gamle sangene av Johnny Cash.
Ps, vi setter pc i kjelleren og venter på en stk. amerikaner som er mega god på gamle pc`er

2 kommentarer:

Ingalill. sa...

Amerkanerstykke sitter nå på flyet til Israel, men ny pc er nå moro lell,
( rent bortsett fra at man må begynne på nytt med alt.)

Lilledora sa...

Ok, en av de gamle er hardsisken plukket ut, butikken skal se om de kan redde musikken og bildene våre. Den andre blir vel satt ikjelleren sammen med alt det andre som har en tendens til å forlate denne verden.
Blir stille ned i dalen nå da, er tupsi kommet hjem. Har hatt litt trøbbel med å legge inn forskjellig, men en stk. datter kom til unnsetning. god søndag