søndag 1. juni 2008

Søndag 1 juni....


... er nesten passert over i historien. Vi har hatt overnattingsbesøk som vanlig.
Vi har kost oss vanvittig, sett på Linus i svingen og spist spekeskinke med potet og salat og masse vaffelkake. (Ja, vi har ikke spist spekeskinke med vaffel da) Drikke har gått ned i litervis, og en hel del saftige store gule appelsiner. Prinessa har tilbrakt masse kvalitetstid sammen med Gubben, de har sett Kal og co sammen, og snakket en hel del. Ja, de har tom tatt en trall sammen.
Prinessa var trøtt da jeg kjørte hene hjem så vi hadde allsang i bila. Noen ganger sang vi sammen og av og til alene. Hun kan mange sanger, men hun liker best slike finne på sanger.

4 kommentarer:

Fivrel sa...

Så mange fine innlegg du har skrive i det siste - om grilling og vassing, Oldepy-besøk og Prinessa og Gubben som sit og trallar og ser på Kal og co og skravlar i veg, eg ser det for meg så tydeleg :-) Du skriv godt, Lilledora - så levande, og eg tykkjer det er utruleg koseleg å få fylgje med på kvardagen dykkar på denne måten, det er mest som å møte dykk ei lita stund :-)

Hilsen fra landet sa...

Signerer fivrel, du skriver så herlig! Og nusselig bilde av prinsessa da :-)

Fivrel sa...

Tusen takk for koseleg kommentar i bloggen min - eg skjønar du står i kontakt med informative sjeler sjølv om dei er på reise :-)
Superfine nett du hadde laga som ligg ute på den andre bloggen, knall! Men eg veit jo at du er flink til dette, for sjølv har eg eit med hest og sau på som er i bruk mest dagleg - og så har eg eit med mykje rosa og nokre blonder på, og ei lita jente, men det trur eg eg har fått med meg *kremt* ved eit uhell... frå heimstaden ;-)

Fivrel sa...

Eit PS eg kom på: Kjenner du til denne bloggen her? http://meretesmonstermonster.blogspot.com/

Ein flink og flittig strikkar, og eg synest siste innlegget var så tøft og inspirerande, og kanskje ein ide til deg også? :-)

(som du ser sit eg og ser på strikkebloggar når eg eigentleg skulle lese hest, hehe, de e no likt sæ)