lørdag 31. januar 2009

Endelig, endelig....

...hører jeg noen rope, så roper a, få ut fingeren og send dem hit da, før vinteren er ferdig.
Vm genseren julegaven til Sussegull, pga sykdom og stress ble den ikke ferdig til jul, men jeg lovte at han skulle bli ferdig så fort som mulig. Og det ble den og, men jeg ble så lei av den, så det tok litt tid å få sendt den avgårde, men Sussegullet mitt, nå kommer`n. (Han fikk andre gaver til jul av oss, så det gjorde liksom ikke noe, syns jeg at den ikke ble ferdig)

L....mora, fikk to hesper med nøstebarngarn, og mønster på strikka ulltrøye. Lovte henne å strikke trøya, men du verden for et kjedelig arb. Aldri mine levedager skal jeg strikke ulltrøye i to rette to vrange mere. Man kan jo få varige skader på sjelen av å strikke noe sånt. Så, vennen, skal du ha flere, får du strikke dem selv. Men fin ble den, og sikkert god og varm og.

3 kommentarer:

Ugla sa...

Enno ein gong: Så flotte ting du lagar til små og store. Sussegullet skal no bli god og varm på skuleveg, og ho som får rosa underskjorte, vil vel sprade rundt med den i bygda si. Så godt at du ikkje er mormora til dei 8 ungane. Då hadde du hatt det travelt - med genserstrikking og bursdagskalas.

Fivrel sa...

Oj, det var fine gåver! Du er heilt utruleg på avanserte prosjekt som VM-genserar; eg har sjølvsagt enno min VM-genser, frå '97, med titals selbustjerner i DET tunne garnet :-)

Underskjorta skjønar eg godt du nesten fekk skade i sjela av å strikke, for einsformigheit er sjeldan av det gode... Men den tippar eg vart supervarm og god, og så i slik ein yndig farge ;-)

LiseH sa...

Kjempeflott vm-genser og veldig søt ulltrøye :)!

http://www.lisesblog.com