søndag 8. februar 2009

8 februar...

.. og det snør og snør. Jeg er d...lei av snø og is og glattegater. Jeg vil ha VÅR, og etterpå vil jeg ha sol og sommer også vil jeg reise hit


Og i midten av juni drar Gubben og jeg. Alt er booket og klart, kofferten er nesten ferdig pakket den også, ihvertfall i hodet.

3 kommentarer:

Fivrel sa...

Oj, sjå der du, der er det ei (to!) som er tidleg ute! Eg forstår at du lengtar veldig bort frå snø og kulde når du sit og tingar feriebillettar til slikt eit varmt og sjøduftande paradis.

Men eg lurer veldig på kvar dette er!

Min/vår ferie går i år til F, du veit støylen som for oss er paradis på jord :-) Der skal me arbeide... Rive og byggje. Men eg har planar om å bade og sole meg ein del også, og lese ei bok og leike med vovsane. Og då vert det ferie, det også :-)

Ugla sa...

Kor er dette løyndomsfulle landet, Lilledora? Det såg herleg ut - få varm sand under føtene. Sitje under skuggefulle tre med eit glas med noko kald drikke. Og ikkje berre vasse i djupsnø. Hainn te mæ å æ har tenkt oss til Toscana, på ein liten før-påske -tur. Skal tru om eg må ha med ulltrøya dit? Det er nok det beste.

Anne Elise sa...

Innnom og titter hos deg, ser nydelige sommerbilder, Derfor kommer det en utfordring til deg, se i bloggen min.