onsdag 16. april 2008

Nå som våren...


...gjør sitt inntog for fullt, har jeg lyst til å viser dere litt av Lilledoras nyinnkjøpte vår og sommer sko.
Disse nydelige skolettene er gode på foten og er like fine til skjørt som til bukse. Fin hælhøyde er det også.

Disse rosa sommerskoene må jeg si at jeg ble litt usikker på. Syns ikke de satt som de skulle, kan hende er de litt for stor, men de hadde ikke halv nr. Får kanskje trøste meg med at føttene hovner litt opp om sommeren når det blir GODT og VARMT.


Men så kjære leser, kommer de tøffeste skoene jeg har sett på lenge. Disse er bare et must

6 kommentarer:

Fivrel sa...

ooo - lekre sko! Der har du endå ein god grunn til å gle seg over våren - ein kan utvide skosortimentet! Anten om ein gjer det i butikken, eller ved å hente fram frå loftet dei som har vore tvinga i vinterdvale ein del månader. Når det er kaldt og snø og slaps og regn og ein er mykje ute, då er det ikkje så mange val for kva ein kan ha på føtene. Men no når asfalten ligg berr og tørr kan tærne snart driste seg fram i dagen att. Det er eitt av dei beste barndomsminna det - kjensla av å fly fyrste dagen med lette tøysko om våren, etter månader i sherroks :-)

Hilsen fra landet sa...

Ohlala- lilledora, du er chic!! Slike sko kunne verken fivrel eller jeg gått i. Ikke ugla heller for den saks skyld!
Så bra at det er lett å finne bloggen din, forresten! Før så skjønte jeg aldri hvor jeg fant deg igjen.. Ha en fin søndag!

Fivrel, her er det Cherrox-vær enda... snø og slaps og gjørme.

Anonym sa...

Ser for meg at disse skoene blir fine på deg Lilledora - gratulerer. Det er så morsomt å "bli ny" nå når våren snart er på det vakreste.

Hilsen fra landet sa...

Ååå, men lilledora, pelargoner klarer ALLE!! Og det er så mange sorter å få tak i, riktignok ikke i buikkkene, men på Pelargoniumnettet så sender ildsjeler til hverandre, koster nesten ingenting for de er så lette. Eller man kan bestille fra Kari Lillehaug ved Lille Gartneri. Jeg bruker å blande i litt sand, og evt. Perlite hvis jeg tar stiklinger. (For å få mer porøs, luftig jord.) Ellers finnes det pelargonjord, men den synes jeg blir hard etter en stund. Helt vanlig jord, gjerne iblandet sand er bra. Dette får du til! Men pass deg, du kan bli hektet!!! :-D

Hilsen fra landet sa...

Ang. blomkarsen, så har du sikkert bare hatt for næringsrik jord dersom det har blitt mye blader og lite blomster. Jeg har bare brukt såjord (som er litt skrinn) og ikke gjødslet noe. Da blir det MASSE blomster. Det finnes mange spennende nyanser som ikke er orange/gul også.
Og ringblomster i rosa, lilla og fersken skal jeg snart så. Er så spent på dem. Moro å velge sorter som er lette å få til synes jeg.

Ugla sa...

Lekre sko ja, Liilledora.Slike kan ein vel bruke når ein skal fin-gå i byen. Det er noko anna med oss som bur på landet. Ja, her i sør er det småskover. Men eg labber rundt i mine fotformsko frå 1982! Eg hugsar godt dagen då eg kjøpte dei. Då var eg i Arendal på ultralyd. Lukka var så stor at eg kunne rive i med ordentleg gode tråvarsko. No brukar eg dei helst i hagen.