onsdag 3. september 2008

Dagen i dag....

.... var og er en veldig god dag. Ja, alle mine dager er jo så og si gode da, men jeg syns denne har vært litt ekstra god. Ja hele den siste uken forresten.
Sist mandag var jeg på et lite smykkeparty sammen med datteren. Det var så mye lekkert. Det var så vanskelig å velge, men tilsutt falt valget mitt på dette, smykke med arbånd. Stener og sølv.

Nydelig om jeg skal si det selv. Tror nok det blir flere slike partyer på meg ja.

Gubben kom hjem fra Tyskland like før siste helg. Dagen før har kom, ringte han og sa at han ikke hadde hatt tid til å kjøpe noe til meg pga av alle møter/jobbing og spising med kunder, men sa han etter en liten pause, jeg fant noe til deg på flyet nedover hit. Se hva jeg fikk da

Tre nydelige armbånd fra MarMalaid. Jeg ble kjempeglad og har brukt dem hverdag, for de er grei og bruke på jobb. hain e no en likanes kar da.

Men se på dette da folkens, har dere sett noe så lekkert, må bare si jeg at det er noe av det lekreste jeg har sett på lenge.

Gubben syns de var fine han og. Trallalalala, IT MADE MY DAY

3 kommentarer:

Fivrel sa...

Hain e no en likandes kar, ja! ;-) Det er dei små detaljane og små gåvene i kvardagen som GJER dagen, som gjer ein elles grå og vanleg dag til ein fargerik og super liten kvardag. Skål for den! It made my day i går då eg var nede i byen, rettare sagt på Røtter på St.Hanshaugen og kjøpte meg ikkje mindre enn 2 - TO nye tear (ikkje fordi eg ikkje hadde te heime, liksom..) Det gjorde meg til eit nøgd, lite menneske. I dag har eg vore og tala med rettleiaren min om oppgåva mi, og all statistikken og sånn, og det gjorde meg til eit absolutt noko MINDRE nøgd menneske. Menmen, this too shall pass. Eg trøystar meg med at det årnær se nok, og så les eg noko i Beatles, som har fått ein ny vår utover det ganske land, og så spitar eg eit lite grann. Tjuhu!

Ugla sa...

Dæææ, så schtiilig du blir - med nye sko og smykke. Eg ser deg der du trippar nedover ei av gågatene i byen din. Men hus på: Gå itj på bonsida.

Fru Keilegavlen sa...

Kjempeflotte smykker!!! Og tøffe sko! Det er så kjekt med sånne småting i kvardagen som muntrar ein opp. Og så er det så kjekt når mannen i huset hugsar på ein med slike småting innimellom som ein ikkje forventar i det heile. Så koseleg!