søndag 1. mars 2009

Søndag 1 mars

Jippi, nå er det VÅR måned, endelig. ja, jeg skal gladelig inrømme det, jeg er lut lei av snø, glatte og dårlige brøytete veier. Jeg vil ha sol, varme og bare veier.

Det snør det snør,
fiddelig bom,
det er det, det gjør
fiddelig bom,
nå snør det enda mer enn før,
fiddelig bom og hutte meg tu.

Denne sangen satt Lille.Prinsen og sang på onsdags kveld da vi kjørte han hjem til Vika. Det snødde sånn at vi så ikke en hånd foran oss, skumle greier.
Det snør ute nå og, men nå er det bare sånn lette små hvite fnugg.
Det er innevær, gubben sitter og ser på 5-mila og jeg veksler imellom tlf. og pc`en.
Tlf. ja, jeg snakket nettopp med søstra mi, og vi (les jeg) kom inn på BH`er. Jeg lurte på hvilken str. hun brukte, for jeg skjønte at hun brukte gal str. (jeg er opplært av min elste datter, som sier at en hver kvinne med respekt for seg selv, vet
hvordan gode BH`skal være/sitte. Søstra mi, skjønner ikke dette helt, og mente at en BH var en BH. Vi fikk en liten diskusjon om dette, og det endte med at jeg fikk henne til å hente målbandet sitt, og ta div. mål, mens jeg satt i den andre enden og noterte. Jeg begynte å le, for det minnet meg sterkt om en gang for lenge siden da jeg var utsatt for slike stygge tlf.oppringinger. Det ringte en mann hjem til meg og og ville ha div. opplysninger og mål, men det han ikke visste var at jeg gjennomskuet han og gå ta banen hva han fikk igjennom gå, han satt bare i den andre enden og stammet tilslutt han.
Søstra mi lurte på hva jeg lo av, om målene hennes var helt idiotiske. Jeg forklarte henne saken og hun lo godt hun også. Men sa hun, man kan jo være aldri sikker, er du nå helt sikker på at du er søstra mi, og ikke en gal person som er ute etter målene til middelaldrene kvinner. Ja, man kan aldri vite sa jg kaldt og la på røret.

2 kommentarer:

Ugla sa...

Eg fekk meg ein god latter. Det er mangt ein kan diskutere i tlf, skjønar eg. Men desse vitale måla. Kva skal du med dei? Vil du ha mine og? Arbeider du kanskje i Statistisk sentralbyrå og skal finne ut gjennomsnittsstørrelsen på middelaldrende kvinner??

Fivrel sa...

HAHA! Eg ser det levande for meg, den blåøygde, godtruande søstra som samvitsfullt måler, medan den ukjende telefonrøysta kaldt instruerer og noterer.

Kanskje trur unge søster at eldste søster er ein "bh er ein bh-person" med skuffen full av sånne gamaldamebh'ar i hudfarge og med mikroskopisk, om noko i det heile, av oppløftande og fremjande effekt.

Men det skulle ikkje forundre meg om ho også, som alle andre kvinner i denne verda, inst i undertøyskuffen har eit lite, men dog så lukseriøst utval eksklusive varer, i svarte blonder og den finaste silke - og der er nok måla rette og vel så det, tenkjer eg... ;-)