tirsdag 17. mars 2009

Trallala, jeg er så

...glad i dag. Ja, jeg er stort sett glad alle dager jeg da, men i dag er jeg ekstra glad. Selv om jeg sitter her alene og det snør og blåser orkan utenfor vinduene mine.
Hvorfor jeg er glad, jo jeg har vært på shopping, (skal vise fram hva jeg har kjøpt i et annet innlegg) og så får jeg overnattings besøk i morgen og så fant jeg dette typiske tullebilde av mamma. Mamma elsket og tulle med barnebarn og oldebarna. Her har hun hatt på seg en Ole Brum hjelm, til stor glede for de små. Jeg blir rett og slett glad når jeg finner slike bilder, får så masse gode og artige minner så jeg må nesten le.


Jeg har mye av mamma i meg, både av godt og vondt, blir mange ganger nesten litt skremt jeg, når jeg merker at jeg gjør slike mamma ting på mammas måte. Gubben liker at jeg gjør mamma ting, for mamma var en kvinne etter hans smak, (i grunnen ikke rart at han valgt meg da vel), og som alle sier og har sagt, så er jeg jo mammas uttrykte bilde.

2 kommentarer:

Anne Elise sa...

Koselig bilde!!
Ja, slike gjør en glad helt i i hjerterota. ..og så blir en litt sentimental også.

Innom for å ønske deg ei flott helg!!
Jeg er alene hjemme enda noen dager, men i morgen strømmer det på med barn, svigerbarn og barnebarn og da skal vi kose oss!

Ugla sa...

Dette biletet var kjenskleg og kjært. Du var flink og tok mange artige bilete, og takk for at du deler dei med oss andre! Å likne på mor si er ikke det værste ein kan likne på!