søndag 5. april 2009

Vårshopping

Det sies at våren har gjort sitt inntog i Norge. Ja det ser ikke ut sånn, her vi bor. Her er det ikke en krokus som har tittet fram og enda er hagen fylt av noe ekkelt, hvitt, vått og kaldt noe.
Skjønner ikke dette helt jeg. Nesten alle jeg kjenner er skit lei dette hvite, men så kommer påska, og da drar alle (i hvertfall nesten alle) avsted for da kan man ikke få nok av dette hvite, våte kalde ekle som faller så strilt ned fra himmelen.
Folk er rare.
Men det var noe annet jeg skulle show and tell om.
Som tidligere fortalt har jeg vært mye alene i vinter. Gubben har vært både her og der, og da kan man skjønne at det blir litt stusselig å være Lilledora, og hva gjør hun da? Nemelig, hun gjør det hun liker veldig godt, nemelig SHOPPE. Og hva liker hun best å shoppe? Riktig, nemelig sko.
Men hva er skjedd, undrer du kanskje når du ser på skoene. Er hun blitt gammel eller rar! Dette er da ikke Lilledora sko. Men kjære leser, bare følg med i neste innlegg, så ... ja jeg sier ikke mere. Men så over til disse "nødvendighetene" da.
Jeg er og var lei av å gå i støvletter, har og skoletter, men de fleste har høye hæler (ikke nytt) og de med lave var så glatte, da måtte jeg gå til anskaffelse av disse, pene, lette Gortex`skoene med glidelås oppe på rista. De var på tilbud ,

så jeg kjøpte meg likså godt et par vanlige joggesko og jeg, som jeg kan bruke oppe i skogen og slikt, og jeg vet at Gubben blir veldig glad når han ser joggesko blandt alle de andre skoene. De var ikke så veldig dyre, hadde mere til overs, så jeg gikk videre.

I den neste skobutikken jeg var innom hadde de nedsatte røde Gortex sko. Jeg ble varm i trøya, de var jo så fine, og passet veldig godt til arb.antrekket mitt. Lilledora er jo en fornuftig sjel og tenker av og til lansiktig. jeg tenkte neste vinter, og det er jo kjempefint å kjøpe nå, og ikke vente til høsten. De svarte jeg kjøpte var ganske lave, men disse var litt høyre. Jeg ikk hjem med fred i meg selv og var ganske så fornøyd med handelen.

2 kommentarer:

Anne Elise sa...

Ja, ja, så var det tid for sko igjen!!! Er det ikke merkelig hvor forskjellige folk kan være, jeg hater å handle sko!!!
Gratulerer så mye, flotte er de alle sammen og jeg skulle gjerne hatt dem, men orker ikke å shope sko!!
Håper alt står bra til med dere og at dere får en fantastisk påske!!

Hilsen fra landet sa...

Finner som regel masse "nødvendigheter" i butikkene jeg også... men mest til barna da.

Gleder meg så til det snøen smelter her også. Og det sildrer og renner fra taket, så det er håp!!