torsdag 7. juli 2011

7 juli

Først av alt må jeg få ønske vårt lille nye fam.medlem velkommen til verden. Tenker at søstra mi er trålende fornøyd nå, endelig er det hennes tur til å bli GOME. Jeg unner henne det av hele mitt hjerte,men vil også si at vi og vil ha en liten del av henne. Her er det ingen bønn, alle vil ha en liten del av kaka. Vi har vært med på og vente på henne i flere mnd, og er litt glad for at det var akkurat henne som kom, og ikke han som så mange andre går ennå og venter på, selv om han var her engang for et par tusen år siden.
Men nok om det, her er noen biler fra en av våre utflukter. Vi kjørte langt oppe i fjellet, veiene var litt mere svingete enn veien til Dalen, og vi stoppet flere ganger underveis for å se nedover


Her er det en avkjørsel og det ser ut som Rossen er på tur bak nova, eller skal han bare bort å lese på den andre siden av stativet, ja ikke husker jeg.

Denne kaktusen var særlig fin syns fotografen, ja ja mangt kan man ta bilde av ogsåLilledora er sliten, har hun sittet for lenge i bila, eller vil hun bare sitte på en benk og vifte med sine gamle hvite sko, skal hun kanskjeviseRossen at det er på tide med nye sko. Men ha skuer mitt øye litt nedenfor den venstre fot, en sigarett stump. Lilledora, du har vel ikke begynt med gamle laster, eller er det han som satt på benken før deg som griser til naturen.
Her er vi i Moira, vi sitter nede ved havet og ser på dette toget som ingen ville ta, vi satt der i ca 2 timer og ingen togpassasjer steg på. Litt synd, for toget så veldig heftig ut det

Etter en lang dag på tur, er det godt å kaste seg ut i Middelhavet. Her er det vel Lilledoras lyse hodet vi ser, langt til havs. Det virker som hun koser seg der ute blandt fisker og bølger. Kanskje hun har vært en havfrue i et annet liv, ja jeg spør bare jeg altså. Mora hennes kunne jo bare ti tak, så gikk hun under, så svømmegenen har ikke Lilledora arvet fra henne nei, hun greier jo minst 20Dette bilde måtte jeg bare vise fram. Ser det ikke herlig ut?

....Blått hav så langt du ser


Nydelig

1 kommentar:

Kello sa...

Blått hav så langt du ser ja......nyt det.....Ser ikke ut som om det blir det når dere kommer hjem .