søndag 3. juli 2011

HolaJa jeg vet at jeg ikke er så flink til å oppdater her på bloggen, men vi har det så travelt med å gjøre ingenting og det går så sein å legge inn bilder. Det blir ikke slik jeg vil ha det heller. Men slik er det med denn saken. Her sitter Rossen på en av strand promenaden i Benidorm. Det er bare høyhus så langt øyet rekker og sååååå masse varm, brennende sand. Syns det er ok å være der og titte, men du verden hvor mye bedre jeg liker svalberg og det motsatte av langgrunnt.
Det er veldig koselig å sitte på en av strand-resturantene og ta noe godt å drikke, uno cerveza til passasjeren og uno sin alcehol til sjaføren, og jeg er ikke sjaføren. Har aldri drukket så mye øl på engang jeg som i år, men så har det vært varmt her og da. Og øl er godt i varmen

Mange artige strand butikker er det og, man kan finne mye, hvis man har tid og mange E. Rossen tror at jeg tror at E vokser på trær. Jeg gidder ikke å svare engang, lar han bare være i den troen.

Det er ikke så langt mellom byene her, de ligger på rekke og rad og venter på solhungrige turister. Vi har hørt noen nordmenn, mange engelsk menn og tyskere. Vårt språkvokubalar utvikler seg, så nå kan vi litt mere enn å si hola, kan si god dag og god kveld og nå på spansk og litt til. Ja, Tuppelupp, tror nok ikke at hverken Rossen eller jeg har fått 6 i Spansk, men man kan få mye til med et smil og en sammenblanding av litt engels og tysk.

Hasta la vista
4 kommentarer:

Ingalill. sa...

- men det jeg egentlig lurer på er om dere ikke skal kjøpe hytte?

Lilledora sa...

kjøpe hytte, trenger vi det da, vi har spania vi

Ingalill. sa...

Hvis rossi sjekker mailen sin vil ha finne prospektet på ei hytta som er mye bedre enn spania.

Kello sa...

Lilledora... det er veldig trivelig med hytta ....men naturligvis ikke samme temp i trøndelagen som i Spanien.....