onsdag 19. juni 2013

hallo i lukenN

ingen bilder fremdeles nei. Dagene går så fort, at man klarer nesten ikke å være med i svingene. Kanskje litt for fort, for jeg ser at jeg er litt slurvet med å skrive rett, ser det var mange skriveleifer i de forrige innlegget, men det får så være.
Vi har det på G, i går var vi på marked. ÅÅ, bae å kjenne på luktene, atmosfæren får man til å komme i den 7 himmel. Det var overskyet, så det var masse folk der. Rossen sier at det ryktes at "nå kommer hun shoppingale igjen" så alle roper på meg og viser fine vesker og sko.
Rossen handlet i går han og, solbriller, sokker og ny pengepung. Store greier. Jeg gikk og så litt først og så slo jeg til. Kjøpte bare nyttige ting jeg to par sko og to vesker, en liten ting til en liten gutt og så bare noe jeg ikke husker på. Vi måtte site og leske oss på en kafe midt på markede, man blir så tøst av å titte og smile og riste på hodet.
På kvelden kjørte vi inn til Albir, vi ville spise fish and fish, på den resturanten vi liker oss så godt. Og tror du ikke vi ble igjenkjent. Welcome back, and so nice to see you again, ble vi hilst med. Koselig. Ja hun kom og klappet på undertegnede igjen. Tror hun hadde sagt til mannen sin at vi var norske og gode kunder for han kom og snakket flere ganger med oss han og.  Når man blir møtt med sånn vennighet, da blir man snill selv og da rauser det ut med driks.
Ellers så har det vært mange tlf. fram og tilbake med hytteting. Men det er jo koselig at man har kontakt med moderlandet.
Har jeg fortalt om den lekre bila vi haar i år, vi er såååå fornøyd. Det er en Audi, hvit med svart tak, riktig en liten lekkerbisken.
Nå roper Rossen, vi  skal ut og bade og sole oss, vi må jo bli brun og ja Lottemor, vi bruker solkrem.


1 kommentar:

Ingalill. sa...

Takk for den forsikringa om solkremen, for jeg tenker på det hver dag, hvorvidt min gamle fra ifjor holder strålene ute, og selvfølgelig om dere blir så blendet av sola og ønsket etter mørkebrun at faktoren synker nærmere og nærmere olje. Don't do it. Helst burde dere ha hatt og våtdrakt.

Ellers godt å høre at alt er bra og akkurat som ifjor. Jeg ønsker meg ingenting, ingen vesker, ingen sjal, kun ei bok fra den gratishylla i leiligheten.
(IKKE FATIMAS HÅND), men gjerne en annen spansk bestselger fra bokhandler - på engelsk.
På forhånd takk.
, sa Lottemor.