torsdag 27. juni 2013

Og sånn går no dagan

Dagene går fort, selv om vi ikke gjør så mye. Ja, vi driver jo å vasker litt kopper og klær da, rydder litt, men mest så leser, strekker, bader og soler oss, ja og handler da, der har vi jo svart belte. Her forleden var vi ut på en liten kjøretur. Vi ville kjøre til rn annen liten by, og så gjort.  Vi kjørte til Javea, en koselig liten by. Vi fant en kjempefin Strand restaurant, og der slo vi oss ned. Rossen bestilte coffe Americano, og jeg tok en pils. Det var varmt, gode stoler så der ble vi en stund. Rossen ble som vanlig sulten og måtte ha mat. Han bestilt seg Tapas, kokkens spesial, jeg var ikke sulten så Rossen mente jeg fortjente en longdrink, og jeg takket ja. Og hvilken drink jeg fikk, den var dyr og kjempegod, noe med jordbær og vodka og flere godsaker.  Ja, de rike har det godt.
På vei hjem så jeg faktisk en la Puta , faktisk den første i år.
I dag er det årsdagen for mammas dødsfall, jeg savner henne fremdeles.
I dag som de ganske mange dager var vi på Laolla. Det var godt og varmt, og Rossen tok svømming som trim i dag. Vi ligger i solenergi, snakker med pengeinnkreveren, har med frukt, drikke, papirbruken og lydbok. Rossen går lei etter et par timer og vil opp, jeg sier at han kan bare gå og kom ned og hente meg om et par timer. Men det vil han ikke, han tror noen kommer og stjeler meg.
Etter litt avslapping dro vi inn til Albir for å spise, Rossen spiste sparetiltak, og jeg havets salat, en salat med masse blåskjell, reker og aukar, nydelig.
Nå sitter vi i leiligheten igjen, Rossen driver på med laptoprn og sjekker aksjene sine, og jeg driver på med denne Ipaden. Verden går da framover, sier hun og ønsker god natt

3 kommentarer:

Ugla sa...

Trudde at du hadde nok med å skrive på Fboka. Har difor ikkje gått inn for å lese bloggen din. så det var godt at du sa frå. Artig det du skriv, eg lo godt - og syns eg ser dokker der i varmen med vesker og bager, varme og svette - men godt i lag. No skal eg fylgje med kvar dag.

Ugla sa...

Ville ikkje skrive så mykje før eg var sikker på at det kom med. Kos dokker i sola. Eg trudde at sumaren kom i går, det var så godt å vere ute i hagen og tynne gulro kl 21- men då beit myggen. I dag- igjen- var det regn og surt. Vi reiser til Gyro på onsdag. Tek snarvegen om Odda- Eidfjord og Fagernes. Med 2 overnatingar. Det er jo tross alt 40-50 mil den vegen!! Dokkevogga til lille-tulla er no ferdig, med madrass, dyne og putei rosa. Dessutan skal ho få rosa tyllskjørt og rosa diadem. Skal tru kva villmarksjenta tenkjer då - eller foreldra.

Lilledora sa...

Er vist litt ros det hun får fra oss og, men små prinsesser skal ha rosa ting, sånn er det bare