tirsdag 2. juli 2013

Fiske spa

ja, det var saker det.  Rossen var ikke helt sikker på om hn ville, men da jeg sa at både Prinessa og Prinsen hadde gjort det, så ble han med han og. Det var skikkelig moro. Først ble beina vår vaska, så måtte vi putte dem opp i et kar med små fisker, ja, små og små, Rossen mått skife kar han og da fikk han digre fisker som nappet og grafset på beina hans. Skikkelig gøy, og beina ble så myke og gode etterpå.
Dette er Rossens bein,
og her kommer mine
Ser artig ut ikke sant. Dette var jo de små fiskene, og første kar, så dere kan bare tenke dere på hviken
  størrelse Rossen fikk etterpå. Artige saker.

3 kommentarer:

Ingalill. sa...

Trodde jeg var ajour her, men plutselig har det dukket opp en hel serie med innlegg?? Sånn fiskebad vil jeg også prøve, kanskje vi må installere ett i hytta?
- som nå er overtatt og klar til møblering. På tide å komme seg hjem fra Spania og dra på hytteferie.

Ugla sa...

Fiskespa - sa du. Det trudde eg visste kva var. Det er det mange folk bruker til jolemat i bygda eg bur.I staden for nepespa eller kjøtspa likar mange folk fiskespa. Men dette var noko nytt - det å la seg levande etes av fisk. Om dei er små eller store kjem vel ut på eitt, dei glefser vel i fot-kjøtet. Og dette har dei latt prinessa og lille-prinsen teke del i. Ja, dei - og de med- må vere ekte vikingar. Elles har eg lært av mora mi at det er helst makrellen som et folk. Det er difor eg aldre fekk smake makrell dei åra eg budde i trønderhovudstaden. Men no er vel dine tær borte og du kan kjøpe deg sko i størrelse 34. Eller??
No reiser eg bort nokre dagar og veit ikkje om eg kan bruke brettet mitt.

Unknown sa...

Hylte Rossen?