søndag 14. juli 2013

Sommerferien 2013...

.. def. ferdig. Reiste fra Altea i går tidlig. Tempraturmåleren på terrassen viste 28 grader, vel hjemme viste tempraturmåleren 10 grader og regn. Det er i hvertfall bra at vi har hatt 4 uker med sol og varme, selv om de 14 første dagene "bare" lå på en sånn 24-25 grader. Brun ble vi i hvertfall og da bare håper vi at fargen holder seg en stund.
Vil gjerne vise fram litt bilder fra ferien. Vi begynner med bila, en herlig Audi, den var vi veldig fornøyd med, Både Rossen og jeg, bare synd at de har så små bagasjeplass, vi fikk bare en koffert bak, resten måtte vi ta i baksete, da priset vi oss lykkelig fordi vi var bare to. Enn hvis vi var tre eller fire sa Rossen, ja da Lilledora måtte du har sprunget ved siden av.
Her har Rossen faktisk sprunget 8,5 km og det er varmt. Han spsrang langs stranpromenaden, tok så av så han kom seg opp i hovedgata og sprang fram til Tutti Frutti og så tilbake igjen. Hadde med en halvliter med vann, og den var varm da han kom tilbake.
 
Vi lå helt nede ved strandkanten, her ser det ut som Lilledora har vært ut og avkjølt sitt nydelige legemed, har sparket av seg badeskoene, lagt de til tørk og pepsi max boksen er kommet opp av kjølebagen.

Men hvem ligger så i denne tomme badesenga, det må nesten være Rossen det og bilde ble vel tatt da han var ute på sine trimturer.
Her følger noen bilder fra vår Safari, det er varmt, tørt og svært.
Det er snart foringstid, så dyrene har trekt nedover til foringsplassene sine

Elefantene er tørste, tror nesten jeg måtte ha vært hel dø av tørst jeg, før jeg hadde drukket av dette vannet,
men elefantene koser seg med det og se hvor godt den drikker. Tror elefantene her heter Elly og Fant.
Flere dyr siden

Ingen kommentarer: