søndag 15. juni 2014

og plutelig var hun tibake

Har hatt litt problrmer med p komme meg inn, men nå er jeg her.
Flyreise hie gikk fint, men vi var litt slitn, spesielt Rossen som ikke hadde sovet noe på 24 t.  Jeg sov fra to til te, mn Rossen va sp oppatt md fotball, at han ikke rakk det. Vi dro hjemmefa kl. 3.45. Fint kjøre være, satt fra oss bila på Sandfærhus og så rett  på flyplassen. Å dere var det masse folk,  heldigvis for oss så hadde Rossen sjekket inn og tatt seteplass før vi dro hjemmfra, så vi gikk utenom køa, og det var vi glade for.   Satt ei lita stund før vi gikk ombod. Rossseen satt på den ene sia av mdtgangen og jeg på den andre.  Plassene innenfor Rossen ble straks opptatt, men det kom bare ei ung jente og satt seg på vindusplassen til meg.  Det var en kis som gikk fram og tilbake i midtgangen, skjønt ikke hva han  gjorde. Å, så jeg til den unge jenta, vi er heldige vi som har midtseete til å ha veskene våres og slikt, å heldige oss sa hun ag og smilte. Men hvor lenge var Adam i Paradis, gjet hvem som kom og sa: er det ledig her, nei det er veske plssen sa jeg, men hvis du instistere så kan vi jo fjerne den sa jeg blidt.  Å, ja det var den raringen som kom g satt seg, og du verden hvor han styrte, Til slutt puttet han ørepropper i ørene og lukket øynene, men han tok stor plass, var langt inne på mitt revir.(?) Rossen bare ristet på hodet og viste med øynene hvem som satt foran han, de var rare de, men nok om det. Turen gikk fint, hentet ut bila og dro så til Altea. Det var som å komme hjem. Rossen tok ei øl og slappet av, mens jeg hang opp klærne mine. Rosseen har så lite ed seg, så han får styre med sine egne, men Lilledora har bestandig pakket kofferten med rikelig av både det ene og andre. Men har bare tre par sko med seg og ei bittelita veske, det har hun kanskje gjort med hensikt for Rossen påpekte med engang at derre veske e det jo itj no fang i, nei du må kjøp deg ei skikkelig ei når vi e ner en veske buikk. Ha, ha, man kjenner sine pappenheimere.
I går kveld var vi på stamresturanten og sjefen oppdaget oss og kom og tok oss i handa og ønsket oss velkommen og spurte om vi kom i dag og om vi skal være i fire uker sånn som sist. Sånn er kult.
Spiste god mat, ddrakk god øl og koste oss maxt.
I dag er det varmt, 30 grader og sterk vind. Rossen har vært ut og jogget, men knee mit plager meg en del så jeg har vært her og holdt fortet. Vi skal bade senere, så  nå kuler`n vi og tar ei øl og litt frukt og nyter at vi har ferie...
sier Lilledora mens hun logger av

4 kommentarer:

Ingalill. sa...

7Godt å se dere på plass i Spanien, selv om jeg helst skulle hatt dere ferirende på hytten.

Lilledora sa...

Den tid kommer nok den og skal du se

Fivrel sa...

Sjå der du!Hei og hå Jungmann Jansson, - korleis visa går vidare er uvisst, men min endogene visegenerator som har utvikla seg gjennom åra ville nok slengt på eit "hei og hå, ei flaske med rom" - og dermed var stemninga sett!

No har det jo faktisk vorte slik at en svale gjør ingen sommer, men derimot Lilledoras Altea-brev, opplyftandefor dei av oss som korkje har 30gr eller ville orka å opphalde seg i slike unaturlege temperaturar, men som skjønar at varme høyrer sumaren til. Flyreiseskildringane dine er allstøtt ein høydare, eg må humre når eg tenkjer på fjorårets, sjølv om eg ikkje eingong hugsar detaljane..!

Dagens spm er kva mp3bøker du har med i år? Bortsett frå Havets katedral....?! Helsing Ammeguri som må skrive m ein finger (tungvindt!) pga diebarn som heile lange kveldane berre vil ha pupp. Klokka 22 søv han, og DÅ har eg min fritime på døgeret, då J er inne frå jobbinga si og 2 søv og eg og Hund kan gå tur, o lukke! Eg har t.o.m. kome i skade for å springe enkelte kveldar, Ingalill, så kanskje dette "vere åleine heime-husmorlivet-på stad utan nokon ein kjenner" kan drive meg også ut i uløkka (les: Springesjuken). God aften.

Ugla sa...

Godt at du er på plass, lilledora. no vente vi spent på å få høyre om du har nokre gama vøker med deg. Men at du itj starte med spansk-kurs. På lydbok. Varmt i sør, og eg må vatne det som skal gro. Takk for skolissene. Dei får eg nok bruk for!! Kos dokker.