lørdag 13. juni 2015

DA ER ALT VED DET GAMMLE

Da har vi ankommet leiligheten, og alt er ved det gammle. Rossen sover de uskyldigste søvn, og her
sitter jeg. Ja han har da vært flink før han la seg. Han ordnet opp med pc, og telefonene og ipaden, så nå er alt på stell. Det ska sies det at han hadde vært oppe hele forrige natt, Lilledora sov i 2 timer hun
og derfor trenger hun ikke mere søvn før til naten., men Rossen.....
Det gikk veldig greit å komme hit, vi satt ved midgangen i flyet. Jeg hadde et koselig ektepar ved min side, men Rossen... jeg må nesten le, selv om det er stygt. Bestandig før er det jeg om har vært uheldig med sidekamerater, så jeg syns det er rett og riktig at Rosen og får sitt. Han soms att ved siden av han var så stor a Rossen nessten ble skviset ut i midgangen, og han som satt foran hadde ned setet så  han satt som ei kråke alle fire timene. Men som plsr på såret, kjøpte jeg både kaffe og vann og mat til han, så han ble da blidere eter hver.
Vi har ei finbil, helt ny, skal legge ut bilde av den senere. Vi har handlet og spist lunch og etterpå skal vi ut å spise på  yndlingsresturanten vår, det bli koselig det,spørs om denne tøtta tenger mere øl i dg d, hun har allerede drukket to,  og ble ganske så  lystelig sies det, men er man på ferie så er man på ferie.
Lapptoppen er litt ekkel å skrive på den hopper hele tiden, så nå må jeg gå og finne noe å ha på meg, jeg har jo bare en koffert ompakket og stappfull, men kanskje la jeg ut av, akkurat det jeg skulle ha på i kveld?  Time will show. På gjenskriv

3 kommentarer:

Ingalill. sa...

Husk å ta på solkrem!
, og ikke drikk for mye øl.

Lilledora sa...

Skl prøve å huske det, og takk for kommentaren

Augusta sa...

Lilledora har det herleg på ferie, høyrer eg. Du er heldig som har Rossen som også er glad i Syden, ikkje alle menn er det. Fint å starte opp med tidleg ferie og få deileg brunfarge resten av sommaren. God ferie vidare!