fredag 12. desember 2008

I denne søte førjuls tid...

...driver vel alle skikkelige husmødrer og vaske og baker. Ikke jeg, men så er ikke jeg som alle andre heller jeg da. Gudskjelov for det. Her sitter jeg og koser meg med nyyyyydelig musikk og mimrer. Gubben er veldig forkjøler og han er SYK, har jeg hørt ørti ganger siden jeg kom hjem fra jobb. Ok, sier jeg sånn lett henslengt, så han skjønner at det er ikke så mye sympati å få fra min side.
Sjekk ut denne linken da;

http://www.youtube.com/watch?v=v3DXyfL3HX0

Den er noe av det nydeligste jeg vet og jeg har hørt den ganske mange ganger for det er nemelig den Gubben spillte for meg når han kom hjem etter å ha vært borte veldig lenge, og det hender at han spiller den etter en krangel og han har lyst til å bli venner.

Willy Nelson er noe av det herligste jeg vet og jeg har vært på flere konserter med han og ja, jeg har tom fått klem og kyss av han. Det er STORT det, Gubben var der og og han ble nesten missunelig fordi Willy bare så meg og ikke han. (fnis fnis)

3 kommentarer:

Fivrel sa...

Ja, Gudskjelov for at du ikkje er som alle andre, det hadde vorte bra kjedeleg. Eg er heller ikkje noka skikkeleg husmor, ikkje har eg vaska til jol, ikkje har eg baka, berre vore med og rydda noko, men det er fordi hainn te mæ driv og målar og ordnar så fælt oppe i andre etasje der alle pappeskene mine er lagra, og då er det jo berre rett og rimeleg at også eg er med og lempar innimellom. Eg sit helst framføre datamaskina og permen min, og les paragrafar om dyrehelsepersonell og dyrevern og forvaltningslov og det er SÅÅ kjedeleg, men det må vel til.

Forresten drøymde eg om deg og Prinessa i natt! Eg var på besøk hjå deg, og det var sjølvsagt Prinessa også, og eg budde på E's gamle rom. Også var eg og snjomannjenta ute i snøen og leika, og så kom du heim, og du hadde kjøpt ei fin oransje løvehette til veslebroren, og mykje fint garn, og så spurde eg deg om du hadde fått tak i oppskrifta på Sabeltanngenser.
Det var ein koseleg draum. Rett før eg vakna her i 9-tida i dag tidleg :-) Ha ein fin laurdag! Klem

Fivrel sa...

Eg er forresten også veldig forkjøla. Etter å ha vorte smitta av han du veit, som ikkje fekk så mykje sympati frå meg heller. Med det resultat at ikkje eg får så mykje sympati attende heller. Men eg har jo hunden då, ho syner stor sympati, og kosar med meg og kyssar meg på munnen og seier med augo sine "du vert nok snart frisk att, skal du sjå" :-) Du har Willi, eg har Wispi. Og så dei to andre då, men det er liksom berre bonus, det :-)

Ugla sa...

Ei skikkeleg husmor , det er eg. Stundom. Og no skal eg jammen få alt på stell i helga. Lilledora, eg må fortelje deg at dotter mi kjem heim til jol. Og ho skal ha kavaleren med. Då må vi vise oss frå vår beste side, veit du, og eg vonar at Hainn te mæ tek på seg ny-genseren. Kavaleren skal vel sitje Kjærast på ein stol, og eg skal varte opp med vørtekak' og læfs.