søndag 7. desember 2008

.Peperkakehuspynting....

hadde vi i går. Den elste hadde ansvaret med å sette sammen huset, (hun har jo brent seg så mange ganger før, at det går for det samme), den nest elste hadde ansvaret for melisen , den nest yngste hadde ansvaret for pyntingen og den minste bare spiste gotteri. ÅÅÅÅÅÅå, som han spiste
Slik så huset ut før pynting


og slik ble det etter pyntingen

Ja, det er et hus under all denne godisen ja

2 kommentarer:

Ugla sa...

Du å du, Lilledora for eit Hans- og Grete-hus! Heldig er den som har så mange jole-hjelparar. Og dei får vel vere med og ete opp huset til slutt også?
Når det er berre vaksne i huset tek vi det "kuli" med joleførebuingane. Advenstsljos og adventsstjerna er på plass, og eg har baka jolelefsene. Men kringla eg laga i går, vart brent både på toppen og i botnen. Eg skuldar på den nye steikeomonen min.
Elles er det lenge sidan jolegeita har vore på besøk hjå oss. Kanskje ho har vore her, men vi har ikkje fått noko godteri under senga. Det er vel det at vi ikkje har klipt tåneglene korte nok. Det var den meldinga Gullungen her i huset fekk . Skulle ho få noko godteri på skåla si, måtte tær og neglar vere stelte til jolehøgtida. Jolegeita var svært nøye med den saka.

Fivrel sa...

Oj OJ, for eit peparkake-, nei eg meiner GODTERIHUS! hehe :-) Pyntarane er ikkje snaue der i huset, nei... Me har også planar om å lage peparkakehus i år, men vaksne og kjedelege og kontrollerte som me er, ventar me til 22. desember :-)

Eg har forresten heller ikkje hatt noko jolegeit på besøk, godteriet må eg kjøpe sjølv (eller snoke i kjøkenskåpet til Eigaren av det vesle, raude huset her) - så eg må sporenstreks ut og sjekke tåneglane.