mandag 29. desember 2008

mens julefreden senket seg...

..i Norges land, ble det mer og mer livat hjemme hoss oss. For nå skulle Prinessa ha konsert, hun ordnet med stoler på rekke og rad, og passet på at alle skulle se og at hun hadde fri adkomst til å springe ut og inn av "scenen" Hun ba om stillhet og annonsert hva som skulle komme. Hun sang og danset og Sussegullet hev seg og inn i dansen og han ble bakgrunndanser til noen av numrene og fordanser til andre og solodanser. Prinessa sang og danset og var helt i en annen verden. Publikum koste seg og lo så de lå nesten flate og tørket tårer. Det var kostelig

2 kommentarer:

Ugla sa...

Det er moro med konsertar i heimen. Du er heldig som har slike songarar og dansarar på besøk. Dette skulle eg ha sett og høyrt. Hainn te mæ talar enno om den konserten vi hadde i hagen for nokre år sidan av ei ung songerinne med røter frå midt-Noreg og Nord-Noreg. Skal tru om ho har lagt songkarriæra på is?
Vi hadde felekonsert sundag før jol, det sette vi pris på.

Fivrel sa...

Hoho, dette minner om konsertane eit visst syskjenbarn av den noverande Artisten hadde for ein god del år sidan. Det må vere eitelleranna genetisk som skin gjennom her, kan det vere det felles mormorgenet tru? ;-)