søndag 12. april 2009

Påska 2009

Det var mye snakk om Påskeharen her i Lilledoras hus. De små lurte veldig på om storungesøskenbarna hadde vært snill og greie, for DE hadde factisk vært kjempesupersnille, i følge Lille-Prinsen. De store pleier av og til være i USA i påska og der må de ut og lete etter påske-egg. Vi tenkte at vi og skulle gjøre noe lignende, så vi tok og hengte små plastposer med gotteri oppe i busker og trær. Like mange til hver og inne i senga fikk de et påske egg med noe nyttig oppi og et dikt hvor det sto at de måtte kle på seg og ute og lete. Det var stas. De to store tok Prinessa (det var hun som var på overnattingstur denne natten) med ut og lette hagen rundt etter poser. Veldig moro. både for store og små, her har de funnet den første posen

I egget som lå i senga til Prinessa, var det et par rosa støvler med marihøner på. Hun jublet, prøvde dem med engang og lå i senga og sprellet og sang og ropte at slike hadde hun ønsket seg hele sitt liv.


Påskaften var det svigersønnen som laget mat. Nydelig, vi var ti stk. til bords og hadde det kjempehyggelig.


Tror ikke at jeg har vist fram påske-middags-service mitt. Er det ikke fint+

1 kommentar:

Ugla sa...

Lilledora! Det påskeserviset ditt ser heilt nydeleg ut. Og du brukar det berre i påska?
Påakeharen hos deg må leggje digre egg når det skal vere plass for støvlar. Foreldra til Prinessa er sikkert glade for at du legg inni støvlar og ikkje berre godteri.