onsdag 23. desember 2009

Gledelig jul alle sammen. Nå endelig er det lillejulaften og ribba er i ovnen, og alle er gode og mette og ikke minst blide. Vi har hatt fullt hus, elste dattera med sin fam. er her på julebesøk, og yngste dattera med mann og barn var her på førjulsvisitt. Da var det liv rundt bordet og de nystekte laupene fikk bein å gå på. De små spiste julegrøt med mandel, og sannelig var det ikke en mandel i hvert grøtfat, så det vanket sjokoladenisse på alle fire.
Vi har smakt på både rødvinen og sherryen og juleølet og alt var ok. Ja de fra Vika drakk bare kaffe da, men den var god den og. Vi satt der og mimret og koste oss slik som vi bare kan, og det var masse latter rundt bordet. De fra Vika måtte dra hjem, men de satt igjen en unge, og glad var hun som ble igjen. Da ble det nemelig juletrepynting sammen med de store søskenbarna.
Lottemor og jeg satt og mintes litt da de andre dro, og bestandig er det mormor/mamma som kommer opp. Vi mintes hvor glad hun var i slike sammentreff, og sitte lenge rundt bordet og tøyse, mimre og le. Så litt på bilde av henne og kjente på savnet, både slik hun var før hun ble syk, men også slik hun var på slutten.
Vi tror, ihvertfall Prinessa og jeg, at Oldepy følger med oss, og liker at vi gjør koselige ting, og i morgen skal vi på grava legge på krans og tenne et lys, Prinessa har og en engel hun skal pynte med.
Enda engang, gledelig jul.

1 kommentar:

Anne Elise sa...

Hei!! Fotsatt god jul/romjul. Vi koser oss, er en stor gjeng i huset mesteparten av tiden. Snø har vi også og nå er amerikanerne ut på ski!!