torsdag 31. desember 2009

Siste dag i 2009

Vi ønsker deg velkommen og håper at du kan innfri alt vi håper og drømmer om, vi drømmer om fred på jord, og at vi alle er friske og raske og at det blir litt penger til overs dette året og slik at Lilledora kan kjøpe seg litt sko og div. andre ting i året som kommer, slik hun er vant til.
Det var mine nyttårsønker, enkle javel, men så er jo jeg bare en enkel sjel og da.
Jula er på hell, jeg har hatt ei flott jul, masse gaver, tusen takk alle sammen, og bra med besøk.
Lottemor og hele hennes fam. var her i 7 dager. Det var så koselig å ha dem her. Det var så mange lyder, slik som løping i trapper masse snakking, litt masing og masse kos og kjærlighet. Det ble såååå stille da de reiste, at jeg måtte gå meg en tur ut og handle meg litt nytt.
Nå ble det slutt på de lange koselige frokostene og middagene. Ingen som spurte om det var noe god drikke for de var tørst, ingen som snoket inne i skapet etter noe godt, og sjokoladeskåla på bordet står urørt. Nei det ble andre tider ja, men jeg håper, tror og vet at dere kommer igjen og igjen, men jeg må få lov å si at jeg er veldig gla i dere og savner dere masse.
Lille-Prinsen spurte etter søskenbarna sine i går, trodde de skulle være her lengre jeg , er du sikker de ikke er på rommet sitt sa han og gikk for å titte etter. Nei, sa han da han kom ned igjen, de er nok reist ja.
Det er stas med de store for de små, og omvendt, de får låne spillene deres, ihvertfall får Prinessa det, og de store er så tolmodige og viser henne hva hun skal gjøre og rettleder henne. De finner i og spill til henne på nettet og lar henne chatte med vennene sine. Det er ekte søskenbarn kjærlighet mellom de og det syns jo mormor er sååå koselig.
Prinessa lå jo over både titt og ofte for hun må få med seg alt, og ingen kan vel tro at en så liten kropp trenger sååå stor sengeplass.
I kveld skal vi feire med Prinessa, Lille-Prinsen og deres foreldre. Jeg har kjøpt stjerneskudd og de var akkurat slik de skulle være ifølge Prinsen.
Jeg har badet, har bare og stelle håret og ha på meg den nye tunika/kjolen og sminke meg så er jeg klar for nyttårsfeiring. Bare lurer på hva jeg skal ha på beina, skal jeg ha de nye grå eller de svarte. Må se det litt an og se hvor mange grader det er ute, vi skal vel ut og se på rakettene ved midnatt og tenne stjerneskudd. Gleder meg jeg. Det er så koselig å være sammen de små, og de er så hjertelig og artige og sier så masse rart. Ja, vi er heldige Gubben og jeg som har så mange å være glade i, både barn, barnebarn, svigerbarn, Gubbens far og søsken og annen fam. og venner.
GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE3 kommentarer:

Ugla sa...

Godt år til deg og alle dine! Her lukter det sauekjøt og nepe. No har eg pynta meg i min nye vest. Har pynta bordet, og no når det mørknar skal eg tenne ljos ute. Det er gnistrande kaldt ute, vonar det vert måneskin i kveld og. Våre gjestar kjem kl. 18. Då er spaet ferdig, og lefsene på fat.
NB.NB. Ingen stjerneskot inne i heimen. Alt skal vere ute. Forstått!!

Hilsen fra landet sa...

Riktig godt nytt år 2010 til deg og dine også!! Klem

Ingalill. sa...

Første dag i tonullennull.
Godt Nyttår.