torsdag 7. januar 2010

Litt nytt...

Vil bare vide dere mine siste nyinnkjøpte herligheter. Ja de grå ble kjøpt like før jul, måtte bare ha dem da jeg hadde kjøpt meg en grå tunika som de passet så ypperlig til. De er fra Bianco, nydelig bruks-sko. Har allerede brukt dem, men da bare til sånn litt fint, men de er vanlige bruks-sko altså.
Den er bare så koselig den Bianco-butikken hvor jeg driver og snoker rundt i og handler i sånn dann og vann. Koselig betjening har den og. De er unge, hyggelig og elsker sko, så vi har masse å snakke om når jeg stikker innom, og det gjør jeg jo titt og ofte, man må jo bare følge med vettu. Så klart de er hyggelig og smiler til deg, sier Gubben, de ser jo at pengene dine brenner i lomma, og at du må ha, bare må ha. Han skjønner seg like lite på sko han, som de to halvstore som drog meg ut av Bianco-butikken på Oslo City i september fordi de hadde lovet morfar å passe på meg og at jeg ikke trengte flere sko. Derfor har jeg funnet på et nytt valgspråk, det er lov for andre og bruke det og, valgspråket lyder som følger: GÅ ALENE NÅR DU SKAL HANDLE SKO.
Jeg har tatt det til følge, derfor var jeg på Bianco herforleden dag og da ble disse små herlighetene med meg hjem. Nydelige, ikke sant, så nå venter jeg bare på våren. (løper bort og titter på gradestokken, som viser minus 20)

Jeg skal danse mot vår.........

3 kommentarer:

Kello sa...

Kjempe fine sko Marit. Koselig lesing i disse kalde dager...

Ingalill. sa...

sjokkedorisei.

roterommet sa...

Lekre sko. De hadde ikke funka så godt i kulden her da. :o)