tirsdag 17. juni 2014

Dagen i dag,

har vært strålende. Vi har vært på marked i Alta, må vite, men førsst litt om gårsdagen.
Vi dro ned til La`Olla, men det blåste så vi var der bare i litt over en time, sola steikte godt, vi drakk opp drikken vår og besemte oss for å gå innom strandbare for å ta en øl, og Rossen ville ha en hamburger. Som sagt så gjort, Lilledora følte bare for litt chips og øl hun. Rossen spiste opp hamurgeren i et jafs og så gikk han løs på Lilledoras chips. All den maten den mannen kan få i seg, skjønner ingen ting jeg.  Vi dro så for å handle, etterpå dro vi rett i bassenget da vi allerede hadde badetøy på, herlig. Kjenner at vannet gjør godt både for kne og sjel.. Ellers så bare kulet vi deen, det er jo det ferie er til ikke sant? Ja, jeg oppdaget da at jeg drev på og strikket gal str. i den genseren jeg holder på med, så det var bare å rekke opp det. Du er heldig du, sa Rossen, nå har du enda mere strikking å kose deg med.  kvelden gikk med til tv titting, lydbokhøring og strikking og selvfølgelig en del kaffe.
 Å, markds dager er gøy, neste er på lørdag, og da lurer Rossen på om vi skal da til Benidorm, isede for Calpe. For i Calpe er det så mange bakker, men markede i Benidorm er på flat mark. Han tenker på Lilledoras kne, og det er jo pent.
Vi dro så til en sted og inntok en lett lunch, nydelig salat til undertegnede og past til han andre.  Og øl. Lilledora var så tørst, at hun møtte ha to med engang, men da ble hun så flåsete at hun ble nedlagt da vi kom hjem.  Etter litt søvn dro vi ned i bassenget, Rossen svømmer rundt og rundt og Lilledora svømmer litt hit og litt dit. Det ble mye mat prat her ser jeg, men det er jo det Rossen gjør her, drikker øl, svømmer og spiser og følger Lilledora rundt på marked og bærer posene for henne. Syns dere ikke at dere ser dem, hør her:
Jeg har fått meg en kone, vi er jo et syn, jeg bærer hennes pakker når vi går i by`n.
Først kommer hun selv majestetisk og flott, og så kommer Mopsen hennes yndling hund.
Så kommer ingenting, ja, så kommeer ingenting, også kom så kom så kom lille jeg.
Hasta la vista

3 kommentarer:

Ugla sa...

Æ må flir. Syns eg ser dokker vandre rundt. Songen er jo frå vår barndom, lilledora. Trur vi må ha ein jentekveld ein gong og synge alle dei rare(fine) songene vi lærte i hine hårde dagar. For våre døtre og døtrene deira. Kan du minnast L a spinack....spansk eller italiensk? Kos dokker!

Unknown sa...

La Spinach Ola tuco
Sigaretto totoloto
Je ruche spagaletto
Je le tule tule ta....!

Fnis fnis ��

Lilledora sa...

Jasså, tjukke Smukka, du kan deenne du og, mon ro hvor du har lært den hen