søndag 25. mai 2008






Det er 17 mai (ja ikke i dag da) og Prinessa er sliten i beina. Hun har gått langt vært med morfar (Prinessa kalle ikke morfar morfar, men sier navnet hans, etternavnet og, dette har hun gjort bestandig, pussig) og fått sin obligatorisk ballomg, en stor Elefant. Og pølse, selvfølgelig.


!7 mai, er dagen da prinessa er ute etter å flå morfar, hun er vant til å få ballong, pølse , brus og is. Og helst litt tivolipenger og. Slik har det vært i hele hennes firårige liv og slik skal det være. Slik er det med den saken. Han syns det er ok, og de er da perlevenner. Lille-Prinsen har og kommet sterkt på banen nå, og han skal ha akkurat likedan som Prinessea. Men i stede for elefant tok han en sjørøverpappegøye


Det ble litt fullt baksete på bila, med to sstore ballonger og to 17-maikledde barn. Det er bra det bare er 17 mai engang pr. år sa morfar så man rekker å spare litt ', men da sa Prinessa, det er jo bare å gå i minibanken det å hente deg ut litt penger. Lurt ikke sant?

1 kommentar:

Fivrel sa...

Hoho, det er godt vesle Prinessa har skjønt kor enkelt livet eigentleg er, når ein er vaksen og har minibankkort og alt. Då er korkje pylser, brus eller elefantar for mykje forlangt :-)
Det er godt å ha ein morfar og ei mormor å feire saman med, anten det er festdag eller kvardag ;-)