torsdag 29. mai 2008

Onsdag 29 mai...

... er en solfylt og vakker dag. Det er ennå bare formiddag,men jeg har vært effektiv i dag og har fått uttrettet meget. Har vasket klær, satt på oppaskmaskina, vært hos fysio., spist frokost på Ikea, handlet litt og sydd nesten ferdig noe som jeg og Gubben syns var fint. Skal kanskje legge ut bilde i Lilledoras blogg, for det er hemmelig, og noen som er inne her og leser skal ikke se det. OBS på det du. Etter en time i solen skal jeg kjøre til Vika og plukke meg ut noen bilder av de herligste unger en kan tenke seg.
I går ettermiddag fikk jeg en tlf. "Mormor, i morgen skal jeg på fest i skogen med grilling, og du skal være med." Røret ble lagt på. Straks etter ringte det opp igjen og da är det Lille-Prinsen "Mommo, i morgen etter jobb og barnehage skal du og jeg på grillfest" Røret ble igjen lagt på. Tlf. ringte for tredje gang og nå var det mammaen som lo og spurte om det var greit. Selvfølgeli var det greit. Det er så godt at man blir regnet med og får lov til å være med de søte små på alle deres aktiviteter og lære dem og kjenne på alle vis. Jeg elsker å være mormor, elsker å skjemme dem bort og tøyse og tulle med dem. Elsker å snakke med dem og elsker å bli vekket med et kyss på kinnet eller en kos og en stemme sier "God morgen" En kusine av meg sa engang. Å være besteforeldre er livets dessert, og jeg elsker desserer.

3 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Så nydelig du skriver, og for en lykkefølelse dine små barnebarn gir deg - og du vet å verdsette det.

Gratulerer med ny pelargonium da!! Håper den blomstrer masse og gir deg glede i sommer!

Anne Elise sa...

Hei!
Alltid koselig å lese om deg og fine, kjenner meg så godt igjen!
Håper du får en flott helg! ER det forresten her jeg nå skal følge med??

Ugla sa...

Lilledora, du er rik som har så mange borneborn. Men du er grei og lar meg låne dei. Stundom. I fjor sumar var dei alle 4 på besøk i huset mitt, då var det liv og røre, og vi kosa oss.
Er det jolegåver du alt har begynt på? Eg held på med sandalsokkar til dine to små, men eg vert ikkje ferdig pga varmen, Ingen kan strikke i DEN varmen