tirsdag 13. mai 2008

Noen dager før jeg dro, var det min tur til å ha "syforening". Vi er 4 stk. damer i "syforeninga" mi, og vi har vært sammen i over 25 år. Vi har bare tid til å møtes ca en gang i mnd. Da spiser vi god mat med drikke, drikker kaffe og spiser kake. Vi prater og ler og koser oss veldig. Av og til går vi ut og spiser, gøy det også.


Prinessa kom og fortalte at hun hadde aldri vært med på noen syforening hun. Det passet jo bra, nå da det var min tur til å ha det. Hun måtte ligge over to netter sa hun, får hun skulle jo hjelpe til med både det ene og det andre. først bakte i dette;





Så bakte vi kake, vasket og ryddet , laget syforeningsmat, og dekket på bordet. Hun var så flink og hjalp til med alt, men syns det var travelt å masse å gjøre.



Så vaket hun seg og skiftet klær, men da måtte hun sette seg og hvile

Hun hilste pent på damene som kom og satt og spiste sammen med oss, de snakket med henne om barnehave og om fisken får levende unger og om hvordan det var om hun hadde tenkt å melde seg inn i syforeniga. Da ristet hun på hodet og sa at det var altfor mye å gjøre. Hun fikk være oppe nesten hele natten, Gubben kom hjem litt over ni og da gikk hun gladelig opp for å legge seg. Neste morgen lurte hun på om vi hadde drukket kaffe, for det hadde jo ikke hun. Hun hadde jo heller ikke fått smake på kaka. Prinessa spiste kake til frokost hun, samma det, det er lenge til hun skal i syforening igjen.

Ingen kommentarer: