mandag 29. desember 2008

Noen hjemmelaget gaver

Ja, det er vel ingen jul uten noe hjemmelaget, her er et lite utvalg av de som ble ferdige. Ja jeg har noen uferdige og, og jada masa jeg driver på, de skal nå bli ferdig de og. Bare ikke i år....5 kommentarer:

Baddie sa...

Synes du har rukket å lage mange fine gaver jeg. Liker kattevottene så godt, tror jeg må strikke de til meg selv en gang. Og Kaptein Sabeltann genseren ble nok godt mottatt. Godt nytt år til deg og dine!

Hilsen fra landet sa...

Sååå nydelig.. Du er utrolig dyktig. Fantastiske gaver å få! Ønsker dere et riktig godt nytt år hele familien!

Ugla sa...

Lilledora, du er ein meister med strikkepinnene - eller sneisan' som det heiter i bygda eg bur. Heldige er dei som får alt dette. Eg er SIKKER PÅ AT DEI SETT STOR PRIS PÅ OMTANKEN DIN. DET GJER I ALLE FALL EI AV DEI TO SOM SLEPP Å VERE KALD PÅ FINGRANE I VINTER.

Fivrel sa...

Godt nytt år, Lilledora! Og tusen, tusen takk for dei fine gåvene! Oillskjorta må eg gå med kvar dag no, og vottane, som du syner fram her - er fantastiske. Eg vart SÅÅ glad, og har no offisielt eit nytt yndlingsvottepar ;-) Det betyr at selbuvottane frå jola 2007 må vere ekstravottar ei stund :-)

Eg har vore datafri i heile jola, men går og rugar på nye blogginnlegg no, så hald ut :-) God sundag og lukke til med peparkakehusknus!

Anne Elise sa...

Så mye fint du har laget!!

...og tusen takk for gode ord. Slikt varmer!!