tirsdag 26. januar 2010

Ensom og forlatt...

...føler jeg meg akkurat nå. Det snør ute, store snøfiller og Loverboy er ute på reise.
Jeg venter litt med å gå ut og måkke, så kanskje snøen forsvinner av seg selv. Særlig....
Var en tur og handlet i dag, noe må man jo finne på. Traff ingen kjente, var innom en kafe og tenkte å sette meg ned, men så tenkte jeg at da ble jeg enda mere ensom og alle kom til å se på meg å si: Å, se der da dere, der er ei som har ingen å gå på kafe med. Nei så jeg tok med meg pakkenellikene mine og gikk jeg.

Da jeg kom hjem satte jeg meg ned ved symaskinen og tryllet fram de lekreste grå gardiner en kan tenke seg. Sydde litt klær til Shara Rosa også, og reparerte den ene Ola-buksa mi. Man får gjort mye, når man er ensom og forlatt. Fin musikk på pc`hadde jeg og. Man skulle tro at den Amerikanske radiostasjonen har vært hjemme hos oss og snoket i våre LP-plater. Nesten bare gammel country-musikk, helt nysyyyydelig.
Nå skal jeg sette meg ned og sy i knapper og strikk i tøyet til Shara Rosa, tro om Prinessa syns det er stas og få dukke-klær på 6-årsdagen sin. Ja, hun får masse annet og da, man får jo det man ønsker seg nåtildags.
Å, ja da Prinsen min, mormor har kjøpt noe til deg og

3 kommentarer:

Kello sa...

Hei ensom og forlatt... sitter rett som det er på kafe alene jeg, kjøp en avis og kaffe og nyt roen , mange som sitter alene sjø........Var på kafe to ganger alene i dag jeg......

Ingalill. sa...

Kanskje dette vil muntre deg opp
(du må kopiere og lime linken da :-)

http://www.youtube.com/watch?v=1rS70d5RLpM

Lilledora sa...

Takk, det gjorde susen.