søndag 7. februar 2010

TannfeenTenk, i natt har vi faktisk hatt besøk av tannfeen. Vi tror det var Terje Tannfe som har vært her. For det var akkurat han vi ville ha besøk av. Vi hadde gjort alt så greit for han. Hadde satt glasset med vann og tann på spisebordet, godt synlig. Hadde ryddet bordet, så glasset var godt synlig. Stor var derfor spenningen i dag tidlig, hadde han vært her?
Morgentoalett gikk raskt unna, klærne ble slengt på, trappa ble tatt i et jafs, og inn på kjøkkenet bars det. Og, himmelske skaper, tenk, på spisebordet, litt fra der vi satt glasset, sto det der, med vann og penger i, ikke papir-penger, men blanke "sølv"penger. Jippi, jubelen var stor, tenk at tannfeen hadde funnet fram, himmelske skaper, livet kunne ikke ha vært bedre. Tenk at slike tannfeer greier å holde rede på hvor alle medløsetenner oppholder seg til enhver tid også. Ja slike tannfeer er mirakeløse. Og vi skjønte at det nettopp var Terje som hadde vært her, hvorfor spør du? Jo, for det var mynter i glasset, ikke papir penger, for Terje har jo sånn myntapperat på magen han hvor han trykker ut pengene som slike tannløse mennesker skal få. Dobbelt juhu.
http://www.youtube.com/watch?v=Df_EdfcFfFg

Prinessa kaset seg over telefonen og ringte hjem, de i Vika måtte jo og få høre nyhetene. Alle hjerter gledet seg, for nå var det den fjerde tanna hennes som hadde falt ut. Dere trodde vel ikke at det var mine eller Lover-boys tenner som driver på å "detter" ut?

2 kommentarer:

Ingalill. sa...

Hvor mange sølvpenger går en slik tann for i disse dager?
- og er det ingen som bryr seg om at vi trekkes rundt av NAF og kjører leiebiler i grøfta?
Grøfta sa jeg, traktor og tragedie og jeg har ikke hørt hverken ooo eller aaaa. :-((

Ugla sa...

Du, eg visste jo at folk la laustenner i eit glas vatn. Men at du dreiv med slikt, kunne eg ikkje fatte. Det var godt at du i siste setning sa at det verken var dine eller han du bur saman sine tenner.