fredag 18. juni 2010

Hallo i luken

heisann igjen. Noen ville se litt bilder av ferieparadiset vårt, og her er et lite utvalg.

Vi var en tur i Althea i 6 tia i dag, været hadde blitt overskyet, så alle mann hadde forlatt stranda. Det sto bare noen ensomme solstoler der igjen, mutters alene.
Ps. Trykk på bildene så blir de større
Vi gikk en liten tur langs strandpromenaden og da vi kom tilbake til utgangstedet, hadde strandmannen satt sammen sengene. Nå sto de pent oppsamlet i bunker for å vente påmorgendagen.


Vi var oppe i Gammelbyen i går kveld. Det er så fint der, med masse trange bilfrie gater me små nydelige butikker med bare slike ting Lilledora liker. Vi tok et par bilder der, det er Althea som igjen er i fokusVi har tilbrakt masse av tid her hjemme i leiligheten. Været har vært litt groggy fra morningen, men har bedret seg utover dagen. Vi har badet i svømmebassenget, vi har jo hele bassenget alene og det er så greit der. Gubbisen driver svømmetrening og jeg koser meg, svømmer litt trår vannet og svømmer på Gubben av og til.Her ser dere litt av hagen, bilde er tatt fra vår terasse og ned mot gaten. Masse trær med nydelige blomster.


Her ser dere hagen fra en annen vinkel. Hvis dere ser riktig godt etter så ser dere poolen også. Den ligger nå der bak gjenvokste trær.

I går var vi også på en liten biltur. Vi kjørte opp til en liten by som heter Polop. Herremin, vi kjørte igjennom gater som var så trange at det gikk ikke an å få opp dørene. Trange gater med krasse svinger.... jeg var glad for at det ikke var jeg som kjørte. Gubbisen satt med tunga rett i munnen, syns det var skummelt jeg.


I morgen er det lørdag og da skal vi til Calpe. Orker ikke å si hva vi skal gjøre der, dere kan gjette.


Neimen, se hva som har lurt seg med her da.
Dette må være et gammelt bilde av en ung kaptein Sabeltann og hva skuer mitt øye i den bakre del av bilde?
Jovist, det er jo en liten babygutt som bare venter på å bli stor for så å vokse inn i Søstras Sabeltanndrakt.

Tuddeldu4 kommentarer:

Ingalill. sa...

Det ser jo godt å varmt ut, derimot ser jeg ingen badende blekinger, har en mistanke om at du er sterkt nedsunket i Havets Katedral og ikke har tid til sommersysler som bading og øldrikking.

(jeg er fremdeles på kapittel 31)

Kello sa...

Så ikke så værst ut der nei....frister veldig til en tur akkurat no må jeg innrømme.
Havets Katedral er veldig bra...har lest den:)) Kos dokker.
Artig lesestoff for oss som er hjemme i regnfylte trøndelag det du skriver:)))

Ugla sa...

Det er godt med ferie, skjønar eg. Fin plass de er på! Badevatnet er sikkert godt, kos dokker med dei fine dagane. Her i landet er det også fint, serleg for oss som bor langt sør. Eg må vatne hagen kvar dag, så eg er glad vi er kopla til eit vatningsanlegg. Dei gongene eg sprutar på meg sjølv, støkk eg. Det er nemleg kaldt fjellvatn som er i slangen.

Ugla sa...

Hallo i luken. Ligg du berre og solar deg - eller? Venter på oppdatering om kva som skjer i Sør!!