onsdag 15. juni 2016

denne dagn et liv....

..ja så menn er den de.  Dagene rase av gårde og vaarmt er det.  I dag arr det 31 grader i skyggen, men det var en litten bris så vi kjenete det ikke. Lå jo noen timer på stranda, ikke så mange andre, så vi har det fint. Rossen må hjelpe meg uti ga lle rullestenene, og han hjelper meg når jeg er ferdig g skal opp igjen. Han er grei sånn.
Nå har vi nettop vrt en tur i bassenget, og tat en litn dukkert.  Jeg skulle gjerne ha odd i 1 etg. får d har jeg kunne ligget g duppet hele dagen, men Rossen sns det eer greit sånn, man kan jo ikke bli en liten rosin før tiden heller sier han. Tenk på all botoxen du måtte kjøpe dda sier han.
Rossen ja, han slepper meg alene på markedene nå, ja han er i nærheten da, sitter på en kaffe og slappe av, men Lilledora gårog shopper og iter på egen hånd,   herlig....
Må bare fortelle at i går kvel r vi på den kinetiske resurangen vi liker så gått. Ble gjenkjent med engang,og det ble mye kysser og klemmer. Syns de er helt ok jeg, men ha andre....han kan styre seg. Værse av alt, jeg hr og fått en gateselger venn, må bare le.....Rossen rister bare å hodet.  Pn er hn og , gateselgeren.

Irriterer meg at jeg ikkke får til å legge inn bilder, prøver stdig vekk, men skjønner ikke hva det er som er galt. Men nå skal jeg prøve å ta bilder med fooapp. kanskje de går bedre da.
Sånn går no daan for oss i utlendighe, salaten og øllet er godt, vin drikker vi ikke, og Rossen koser sseg med potetgull og spansk spekeskink, madamen handler, litt presanger og masse til seg selv, men enda en ting irriterer meg, jeg er blitt så selektiv. Før så jeg meg behag i alt, men nå.... Men litt faller nå igjennom nåløye da.
På gjenskriv

3 kommentarer:

Ugla sa...

Ja her regner det litt, og så skin sola. Då er det greit å jobbe litt, så i dag igjen sat vi i kjellaren og laga 115 eplekaker! Ny rekord. . Kan jo ikkje berre sitje å lese. Fortsatt god ferie. I morgon skal vi på Setesdalsmuseet, no kan eg syne meg ute blandt folk , fjeset er nesten normalt att.

Ingalill. sa...

Søstrene Ramle?

Lilledora sa...

Hehehe