søndag 19. juni 2016

Søndag nr. 2

Ja så er det søndag igjen, og vi har vært her en uke. Å den har godt fort.. Vi har vært på laolla og bade, vært ut og spist og vært på marked. Knskje ikke rart at agnegå, for vi er stadig på farten. Oppe i leiligheten slappeer vi av med lesning, lydbøker og strikking. kort sagt, vi koser oss.
Må bare fortelle at her forleden dag da vi var i Albir skulle vi gå over ei gate. Rossen gikk først, og så jeg, men slvfølgelig var det en lien dam med søle på gata, og hvem tror dere trampet i den og i nee øeblikk lå med baken i været. Var temmelig irritert der jeg lå ja og tenkte å mine knær og ankel. Kom meg opp av egen hjelp og kjefttet på Rossen,det slo ut en stor kul på venstre side av vensr kne og den r ond. Rossen la på is da vi kom hjem, og det går bra, nå heter jeg bae uheldige Shara.
Jeg er redd for å gå nede i vannet alee, et er sånne rullestener så Rossen må leie meg ut, og leie meg på lad igjen. Sånn er det når alderdomen gjør sitt inntog.
I dag søndag dro vi på maked, ja jeg dro, og Rossn satt på en kafe og drakk kaffe. Jeg gikk der lene og så på alt og tenk jeg kjøpe ingenting, ingenverdens ting. Rossen trodde jeg var syk, men jeg så ingenting som ropte på meg, og venstre bein er så hoven at det er ikke noe gang å kjøpe fine sko.  Så nå håper jeg bare på bedre tider.   Møtte Rossen e (?)tterpå, vi skulle spise breakfast ikke på Tiffany, men husker ikke på navneti farten. Etterpå kjørt vi opp til Pollop, så hjem hvor vi hoppet i bassenget og fant ut at vi har det bra. Ikke noe videre kjefting, bare smil og gled. Så nå lurer vi på hvor lenge Adamvar i paradis, og ja Lin, vi bruke solkrem

1 kommentar:

Ugla sa...

Uheldige Sara! Ja, vi veit båe to at ulukka kan vi treffe på overalt. Men smil til verda-uansett. Regn og gråver i dag, får ordna inne i huset . Både Knut og eg har fulgt med på fotballEM. Ja, det er no berre når Island spelar. Vi hojer og heiar på islendingan. Elles har vi triste dagar. Ingebjørg Vegestog døde truleg torsdag kveld. Hugo, sonen, fann henne på badet på fredags føremiddagen. Så vidt vi veit har ho vore i bra form. Ein viktig kulturberar i bygda er gått bort, og ein veldig god ven og samarbeidspartner. Gravferd tysdag, eg skal bake 80-90 eplekaker. Det skal vere minnesamver i Vonheim. Kos dokker i sommarvarmen!,