onsdag 22. juni 2016

Hei og hå

Ja så skal vi se om vi år til e innlegg med bilde da. Idag tenkte jeg at vi skulle ta for oss soverommet vår her i varme Spanien. Rommet er passet sort, senga fyller nesten hele rommet, den e ok å ligge i, men.....
Man bruker o ikke dyner å slikt her, og det er jo foståelig, men hvorfor i himmlens land skal man bare legge ved et laken il overbredelse.  Ja, lakenet er stort og veldig bredt det, men  det  er tydelig at man aldri har delt seng med Rossen noengang. Jeg ka ikke forra en dyne, et laken ol, når det er en tomannseng. Slik var det i den leiligheten vi bodde i på Lillehammer g, men heldigvis så likte broren min (vi delte leilighet med de) så vi byttt tvert. De fikk tomannsdyne og vi fikk hver vår. Men her er  den ingen å bytte med, vi får rent sengetøy hver lørdag og en masse håndkler, så sånn er det med den saken. Men tilbake til nåtiden. Rossen sier å det går så greit, å bre på meg og sier: se så greit, men jeg sier inggenting, for jeg vvet hvorrdan det blir. Mid på natta når alle soveer våkner jeg for jeg er litt kald, og som ventt, jeg ligger uten noe overbredsel, men han ved siden v, han ligger som en mumie, med lakenet tvinnet rundt hele Rossenkroppen, bare håroppen som stikker op, kan dere se det for ddere. Men som dere sikkert vet fra før så er jo ikke Lilledora født bak en tokasse. Hun har ordnet seg med et stort badehåndkle og har det skikkelig godt og passe varmt. Lurt ikke sant.  Det ordtaket, nød lærer nken kvinne å spinne, det er ikke dumt det nei.
Slik ser det ut om morgenen på et uoppredd soverom, Rossen har gule hodeputer og jeg hvite.
Får ta med et bade bilde av rossen og a, så dere ikke tror vi sover hele dagen

2 kommentarer:

Ingalill. sa...

Hmm, så litt trangt ut, men det er jo bare koselig!
Dere har det jo med å bli svært så romantiske på slike utenlandsk ferier. Jeg og min kjære søster snakker stadig om den gangen dere reiste til Madeira og ikke låste opp soveromsdøra på 2mnd. De hadde sikkert dobbeldynelaken der også!!?

Lilledora sa...

Hva skal man sare på noe sant,v På seg selv kjenner man andre