søndag 12. juni 2016

Hei og hå

så er vi gang igjen. Her er det varmt, men godt. Den nye leiligheten er ok, litt litne, men vi kan jo bare sitte i en stol av gangen,trenger bare en seg og et bad.
Flyturen hit gikk og ok, men jeg er jo litt paranoiada, så jeg så en slik selvmordsbomber på vårt fly, og han satt rett framfor Rossen. Hvorfor jeg trodde slikt lurer du vel på, men hør her da.  Han var høy og pen, av utenlandsk opprinnelse, smilte til ingen ikke meg engang, satt ned i stolen, plugget i øretelefonene og hadde på seg solbriller!  Inne i flyet, selv Lilledora bruker ikke det.  Han puttet fingrene også i ørene og satt og sov hele tiden. Jeg fulgte nøye med på han, skulle i hvertfall gjøre mitt for å averge en katastrofe. I fire timer satt jeg og holdt et øye på han. Jeg trodde faktisk han skulle sprenge oss over havet, og jeg da som hadde veska full av penger.  Men vi kom helskinna ned. Må bare fortell at da vi drev å pakket der hjemme i gammellandet fikk jeg ikke plass til dagkremmen min i toalettveska. Skitt sa jeg, jeg tar den i en pose håndveska. Lurere Lilledora. Da vi gikk igjennom sikkerhets kontrollen, peip det noe så inn i granskauen, men det var vi jo klar over. Jeg gikk ut til siden og Rossen gikk greit igjennom.  Jeg fortalt hvorfor det peip, og de sa ok. Jeg gikk videre og så da at håndveska mi var tatt inn. Hvem eier denne ble et ropt, her ropte jeg, og måtte bli med. Rossen ble med som annstan. Hererdet merar nede i, sa mannen. Ja, sa jeg det er jo ei dameveske, og jeg har nettopp ryddet i den. Kan jeg få åpne og kikke nedi sa mannen, bee my guest sa jeg og smilte slik som bare Lilledora gjør. Ja, på eget risiko, sa Rossen. Mannen visste hva han lette etter, så ingen truser, poser med leppestifter og slikt kom opp, men en pose med garn og ei stor eske med fuktighets krem kom opp til overflaten. Han åpnet lokket, luktet og bemerket at det luktet godt, men desverre så måtte han ta den for den var for stor. Ja, men jeg har jo den i en pose sa jeg, men den var for stor lell. Ok, sa jeg, da får jeg reise til Spania og kjøpe ny krem da sa jeg, og som sagt så gjort.

Var en liten tur på markede i dag og kjøpte litt sko, så i en butikk noen veldig fine men rådyre, så da er spørsmålet, skal man kjøpe fem par halvfine eller gå for de fine? Det må jeg grunne litt på.
Hata la vista

2 kommentarer:

Ingalill. sa...

Husk solkrem!!

Ugla sa...

Ja, du har ein frodig fantasi. Lurer på kva du ville ha gjort om han derre pene i setet foran deg skulle teke seg ein tur på do. Hadde du stått utanfor døra?? Godt at turen gjekk fint.