mandag 18. mai 2009

17 maiiii, er vi så gla i.

Endelig var dagen her, og den kom med et strålende vær. Gubben og jeg dro til Vika og der plutselig står to av de nydeligste barn en kan tenke seg og fine er de og (klkk på bildene så blir de større)


Instrumenter hadde de og med, og de spilte og hadde det kjempefin


Etter at toget var ferdig var det bespisning, chips, kaker, vaffel og brus, og selfølgelig ballong. Dalamantiner på Prinessa og en dinosaur på Prinsen.
Etterpå dro de gamle hjem for å ordne til middagselskap og litt soling, de yngre dro på farmor besøk. Vi alle savnet Oldepy, men vi hadde vært og pyntet på grava, jeg med roser og de små med solsikkepinner og jordbær og en yndig liten fugl

6 kommentarer:

Ingalill. sa...

Finfine bilder og hun søskenbarnet i bundad finner du på ostestjerna.
Vi hadde en lengre fotosession i det grønne.

Ugla sa...

Flott at de hadde ein super 17.mai - med mykje godteri og is og ballongar. Ja, de hadde vel flagg og - og høyrde hornmusikk?? Hornmusikken med staselege gamlekara i Vika er vel like gama å sjå og høyre som det var i min barndom. Eg hadde faktisk ein onkel som var klarinettist der.

Anne Elise sa...

Så koselig å se hvor fine de er i all sin stas, de små, og hvordan de koser seg 17. mai. Hadde 6 små her i huset den dagen + mange voksne, så det var et yrende liv, men kjempekoselig
Nå går det atter mot helg og i morgen skal jeg passe 2 små mens foreldrene er på jobb.

Ingalill. sa...

Litt off topic - men hvorfor klarer ikke jeg å legge inn kommentarer til Homla? Hva gjør man og andre får det jo til???

Fivrel sa...

Anar eg ein liten KREPP i håret til Prinessa; og eit breitt hårband kring hovudet hjå LillePrinsen - eg tykkjer eg anar at 80-talet er attende! Artig :-)

Ser ut som de hadde ein flott dag!

Lilledora sa...

Fivrel, du er skarp som få, selfen har Prinessa kreppet hår, hun er jo en riktig mormorunge, og Prinsen har Jack Sparrow bandet rundt pannen, han er jo en ekte sjørøvergutt.