søndag 24. mai 2009

24 mai

Ja så er også denne helgen nesten over. Det har vært ei bra helg, fint vær og mye besøk. Prinessa ringte fredags ettermiddag og lurte på om hun kunne ligge over, mammaen var på jobb og skulle jobbe hele helga og pappaen og Lille-Prinsen kunne klare seg alene.
Selfen , sa vi. Og plutselig så var hun der. Vi måtte skynde oss og lage et lite program, for slike små Prinesser liker og vite hva som skal skje.
Da pappaen og broren dro, dro vi bort til lekeplassen, først den ene så den andre. Prinessa ser ikke så godt på det ene øyet, derfor liker hun og øve seg i fred og ro på slike ting som kan ære litt vanskelige for slike prinesser. Denne gangen var der og strekke seg langt ut kaste beina rundt og skli nedover ei slik brannmannstang. Det gikk bra, først med mormor stående og holde under rompa, senere med mormmor bare stående der som moralsk støtte og etterpå med mormor sittende på en stubbe like ved for å se Prinessa slenge seg ut som en travel brannmann. Kan tro det var ei som var stolt og gledde seg til å vise det fram både til foreldre og i barnehagen.
Lørdag var det og fint vær, og i programmet sto det at vi skulle dra til Blaklidammen for å mate ender. Som skredet, så gjort. Vi hadde med drikke og noe godt å spise både til oss og endene, men hvor var alle endene hen? Vi så bare ei vi, og den fikk masse mat.
Det var masse andre som og var ute på tur, men alikevel var det så stille og så godt så vi gikk bare og ruslet og tittet på alt, masse blåbær blir det, og Prinessa plukket hvitveis. Vi så travle små maur og mye annet rart, men ingen rever, bjørner eller harepuser, vi lurte sterkt på hvor alle dyrene hadde gjort av seg.
Vi tok masse bilder og lar noen tale for seg selv
5 kommentarer:

Ingalill. sa...

Det så da riktig så idyllisk og folketomt ut.

Fivrel sa...

Sjå her ja, er mormora si og Prinessa si som kan det å leggje opp Program for helga! Eit mangfaldig og innhaldsrikt program, vil eg seie, og eg kunne ynskje eg hadde vore med, for det høyrdest så koseleg ut! Sjå etter dyra, finne blåberkart (?), helse på maurane (btw hugsar me vel alle soga om Bypia som Helsa på Maurane den gong ho sette seg i ei tuve...?! Hoho, hilarious). Me au var på ein liten skogstur sundag, og då me skulle skrive oss inn i "topp-boka" stod det at han Oddbjørn hadde vore der og spora bjørn tidlegare. Plutseleg tykte ikkje Fivrelet det var så gama å kikke etter store dyr i skogen lenger, og ville skunde seg heim. Vel heime såg dei ein stor elg i firsprang. "Dét var eit stort, fint, brunt dyr i skogen" meinte Fivrelet då.

God kveld og ha ei fin veke! Stor klem

Fivrel sa...

Altså, topp-boka som i "kven som har vore på toppen av denne knausen-boka", ikkje kven som er på topp når det gjeld å springe fort opp på høge knausar...

Ugla sa...

Det er moro å vere ute i skogen og oppleve våren. Så koseleg å vere ute med niste og god til å sjå å det som lever. Og flott for Prinessa at ho får øve på akrobatikk me mormor som medhjelpar.
Vi var på biltur laurdag, og på heimveg - då det var midnatt og skumt- såg eg ein elg som stod ved vegkanten og lurte på om han skulle hit eller dit. Heldigvis brukte han lang tid på å tenkje seg om. Rådyret derimot, som vi såg ei stund etter, var i full fart over vegen.Han hadde god fart, og vi hadde liten fart. Så det var ingen fare. Ikkje for han og ikkje for oss.

Ingalill. sa...

Nå er det 4 dager siden du oppdaterte. Hint, hint. Dette er jo en levende blogg - et dynamisk kommunikasjonsverktøy.