søndag 10. mai 2009

Mai, du skjønne milde....

Jaha, mai mnd. er en fin mnd. Dog er den hård for pengepungen, men som noe tror/vet, så så tømmes aldri Lilledoras pengepung. Der trives pengene så godt at de formerer seg stadig. Flott, ikke sant. Så engang en film jeg, Gutten med gullbuksene, den var kul den, slike bukser skulle en hatt, sa jeg til Tuppelupp, da hun var lita. Men mormor, hva skal du med slike bukser, sa hun, du som har en pengepung som aldri blir tom. Prinessa har det og klart, har du ingen penger, så er det bare å gå i minibanken, så får du så mye du skal. Ja, de er enkle disse barnebarna mine.
Vi har mange bursdager i mai, yngstedatteren 1 mai, broren min 3 mai, svigersønnen 9 mai, søstra mi 12 mai, svigerinna mi 13 mai og svogeren min 29 mai. Noen av disse hadde rund dag, så da måtte det vanke litt ekstra. Men her har jeg strikket et par vester som skal varme et par sjeler


Dette er lektyren jeg har studert de siste par dagene. tror jeg kan det mest elementære nå , jeg gleder meg tilå prøve ut resten


Er den ikke nyyyyydelig, verd hvert eneste øre. Du fikk vel denne og slengt etter deg da du skulle kjøpe trykknapper flirte Gubben da han hadde tatt maskinen i øyesyn.


Måtte jo prøve den raskt og da ble denne toalettvesken til prinessa sydd ferdig.Lille-Prinsen måtte jo og få en tøff sjørøver toalettpung, det var bare det at hun sydamen ble så ivrig med å klippe og sy, at hun ikke så at dødninghode havnet under pungen, men samma det, svart er den iallefullafall, og noe rart er det oppi den og.

5 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Gratulerer med maskinen! Den vil du få MYE glede av! Kos dere med feiringer i mai. Storesøs feiret vel i går tenker jeg ;-)

Fivrel sa...

Så fine små vesker!! Og kjempefin vest, høyrde frå ein nøgd mottakar her i stad :-) Heldig er den som har slik ei mangfaldig Lilledora i familien, og heldig er den som får symaskiner slengt etter seg når ein berre er innom ein snartur for å kjøpe seg trykknappar... :-) Klem

Ugla sa...

Du travle Lilledora. Eg såg bilete av vestane dine og tenkte at dei to er heldige som får slike varme gåver. Tenk alle dei gode varme tankane du lar lagt i spitinga. Lukkeleg kan den vere som har slik ei syster. Ei slik ei skulle alle ha.
Eg er veldig nøgd med mi syster. Kan du ikkje vite! Ho har fått seg symaskin. Eg trur ho fekk den til gjevande(!) No ventar eg på ny sumarkjole; ho sydde kjolar til meg då ho berre var tenåring. No når ho er eldre, får eg vel til og med "forklær med lommer" på, tenkjer eg.

Ingalill. sa...

MMM men den stakkars gubben får ikke en gang kjøpt seg en pulsklokka.
En skandale for hvordan kan man ellers ane hvor man løper.
-- stjernene teller ikke km.

Ingalill. sa...

Kommer det ikke noe festbilder snart.
Jeg vil se jenter i bunad.