torsdag 7. mai 2009

Må bare dele...

...gleden med dere alle. Altså i dag, har jeg vært og investert i ei ny symaskin. En Janome 4100, er strålende fornøyd. Ikke har jeg prøvd å sy enda, har bare lest litt i introduksjons heftet. Det er mye annerledes enn min gamle Pfaff, så jeg gleder meg til å begynne. Gubben har ikke den samme store iveren over maskina mi han, han bare lurte på om den var rask til å sy i knapper. Man kjøper vel ikke en slik maskin for å sy i knapper sa jeg hovmodig. Å, svarte han, hva skal du ha den til da? Skal ha den til å se på, svarte jeg, og til å drømme om hva jeg skal sy når jeg får anledning og tid. Surrehue, sa han og gikk.
Den er enkel å tre, osså trer den i nåla selv, ÅÅÅÅÅÅÅÅ. alle hjerter gleder seg for nå er jeg så fornøyd og glad.

4 kommentarer:

Anne Elise sa...

Gratulerer så mye!!

Fivrel sa...

Til lukke! Det var gama, veit korleis det er når ein kjenner kreativiteten og arbeidslysta kjem hoppande berre ved synet av vedunderet :-) Vert moro å sjå kva du får laga framover! Det er nok slutt på både produksjon og blogging frå denne kanten på ei stund, har det så hektisk med studieavslutning, hussal, ny og gamal jobb osb, men eg skal vel kome sterkare attende ei eller anna gong :-) Elles reknar eg med systra oppdaterer deg :-)

Orlaug sa...

Gratulera so masse ny symaskin...spennande.
Håpar me får sjå litt sydde produkt etter kvart.

Ugla sa...

Så flott ei maskin. Men skal du bytte ut den gamle trømaskina di no? Har ikkje du ei gamal Singer? Folk og fe ventar seg små og store ting frå denne kanten no. Når det er så enkelt å tre - er det vel like enkelt å saume?
Lukke til