fredag 26. juni 2009

Gårsdagen...

...var en spesielt hyggelig og varm dag. Grunn? Vi dro til Terra Natura, dvs: dyreparken. Det var en særdeles varm opplevelse. Gå i timesvis i 32 grader i delvis "jungel", og i regnskoger med damp rundt deg, men du verden så fint det var.
Helt fra begynnelsen var det laget gule piler i bakken, som vi slavisk fulgte, så vi fikk med oss alt. Vi var innom Europa, Afrika, Asia og Amerika. Det begnte med ekle smådyr og slanger og vi så løver. Leoparder, sliten tiger som gikk fram og tilbake og virket veldig utilpass, varme elefanter som sto og ventet å mat. Legger ut bilder senere. Vi hadde med oss en liter vann og den literen forsvann raskere enn svint, måtte kjøpe mere drikke og den forsvant fort den og.
Toppen av alt traff jeg kjentfolk, ja det sies jo at der det er mennesker, kan man være sikker på at man treffer trøndere. De er som hestskiten, overalt. (gammelt ordspråk) Det var så varmt i parken at vi greide ikke spise der, men dro til Albir.
Etterpå dro vi hjem, begge var slitne, det merktes på ordvekslingen, og ingen av oss orket og dra ned til La Jolla. Det var kjølig og godt i leiligheten og der satt vi og konsumerte masse drikke, tror nesten det var den varmeste dagen i går, ihvertfall kjentes det sånn ut.
I dag er formen igjen på topp og nå skal vi spise frokost og så dra ned og bade. Ja, først må vi dra innom apoteket og kjøpe leppemed. til undertegnede, for i år som i alle andre år så får hun digre munnsår når hun er her nede eller andre steder som solen skinner. Hasta Lavista

3 kommentarer:

Ingalill. sa...

Solkrem, Solkrem, Solkrem -- også på leppene.

Hilsen fra landet sa...

Og i morgen er det LØRDAG!!!

Lilledora sa...

Ja, da Ingalill har hatt solkrem over alt, og nå har jeg fått krem til leppene mine og og de er alt bedre.
Landliv, har vært og hentet mere penger, så nå kan lørdag bare komme. Det dkal bli litt overskyet og i morgen, så alt passer bra