søndag 7. juni 2009

Gratulere med dagen

7 juni for en del år siden fikk vi besøk av denne karen. Vi var spente, masse hadde skjedd og mye kunne igjen skje. Kl. var 11.05 på formiddagen da du ble sluppet ned på E.C.Dahls stiftelse.

Du kan tro vi var glad,at det var DU som endelig kom til oss, vi hadde venta lenge. Du var akkurat den vi ville ha, og riktig kjønn var du og.
En liten tannløs svarthåret skapning som passet oss akkurat. Du hadde lunger så du hørtes, tom mormor som hørte dårlig hadde ikke noen problem med å høre når du var våken.

Sitter her og mimres og tenker på hvor fort årene går, det er lenge, lenge siden du så slik ut,

men allikevel, så var det som i går.
Gratulere så masse med dagen, jenta mi. Gla i dæ.

4 kommentarer:

Ugla sa...

Det har vel kome mange regnskurer i hagen sidan dette hende. Var det i det førre århundre??
Det gjekk ei soge i familien at denne jenta vart vaska i vaskemaskina av mormora si. Det må ein seie var jenta som hadde vaska seg.

Hilsen fra landet sa...

Gratulerer så mye! Her har jeg jo både en 8-åring (litt større) og en 6-åring (litt mindre) og det er en kjempetrivelig alder!

Ingalill. sa...

Ren og svarthåret er jeg ennå og et stykke nærmere tannløs. Boksfarger og gulltenner skjemmer ingen :-).

Takk for gaven og æresinnlegg.

Ugla sa...

Lilledora.Det var Elin Prøysen som hadde samla dei visene du fekk frå syster di. På vårt eminente bibliotek fann eg boka "Sangene i våre hjerter. 141 viser fra den glemte sangskatten." Inni boka låg det til og med 2 CD-ar. Der får du høyre melodiene til slle visene. Boka kom ut i 2007. Får du ikkje hjelp på ditt lokale bibliotek, spør meg. På mitt bibliotek hjelper dei brukarane med det meste.