torsdag 18. juni 2009

Må bare fortelle....

..litt om dagen i dag og. Vi er nettopp kommet hjem fra byen, der vi har intatt et bedre måltid og god drikke. Ikkealkeholøl til kjøreren og alkeholøl til meg. Alle er fornøyde og glade.
Tidligere i dag var vi nede på La Jolla og badet og for spesielle intereserte kan jeg fortelle at stranda var skikkelig fornyet, med nye lekre hvite og blå solsenger med ditto paraplyer. Virkelig lekkert. Men over til saken: været var varmt og lettskyet, Gubben ville vi skulle låne senger og det var jeg enig i. Han ville og ha parasoll, men pga alle skyene syns jeg ikke det var nødvendig. Noe jeg angret på senere, for da forsvann skyene og det ble mega varmt. Vi hadde det riktig så fint helt til undertegnede slo den ene foten bort i noe veldig stikkende under vann. Men jeg er jo en barsking så jeg bare badet videre, Da jeg kom opp slo jeg igjen foten bort i solsenga og da måtte jeg hyle høyt. Badekompisen måtte hjelpe meg av med skoen som var full av svarte torner foran ved stortåa. Da skoa var av så satt det igjen mange torner i tåa, noen klarte jeg å trekke ut selv, men Gubben tilbød seg å hjelpe til. Trenger jeg og si at det var mega vondt da jeg kom under hans behandling. Jeg tror nesten at han puffet tornene enda lengre inn. Etter en stund ga vi opp, og dro til et kjøpesenter for å kjøpe en pinsett. Gubben syns det var rart at jeg ikke hadde med en pinsett hjemmefra, jeg som har en datter i kosmetikk-bransjen osv.(han hadde et lengre innlegg om det)hva det hadde med saken å gjøre. Vi kom da omsider hjem, og han begynte operasjonen med en pinsett, en kniv og ei synål. Mere trenger jeg vil ikke å si om den saken, bare at tåa er plastret både her og der og smerter litt.
Da vi satt og spiste oppdaget vi at det satt et tysk par ved siden av oss, Gubben sa da at jeg skulle få den veska jeg hadde sikla på hvis jeg gikk bort til dem og spurte dem om de kunne gjette på vår nasjonalitet. Veska var fin den kosta 35 E, og jeg hadde lyst på den så jeg reiste meg og lot som om jeg gikk bortover til dem, da ropte han høyt at han ikke mente det, spurte virkelig om jeg trodde at han kom til å kjøpe ei ny veske til meg, Lilledora, som snart kunne åpne egen veske butikkk. Nei, svarte jeg , det trodde jeg ikke, men trodde virkelig DU at jeg gikk bort til fremmede mennesker for å spørre dem om noe sant? MMM, sa han, hadde ikke forundret meg det minste.
Det var dagen i dag, nå sitter vi her og er fulle i magen og trøtte og litt solbrente.
Natta

4 kommentarer:

Ingalill. sa...

Skummel historie og grunnen til at man burde investere i badesko (rema croqs).
Digresjon - bila skal repareres på Snappen neste helg - låner du bort huset?

Lilledora sa...

Huset står der i all sin prakt det.
Rent på 4 senger, men ikke på Eirins, men sengeklær i skapet. The house is yours, og da tenker jeg at noen blir superopptikjempefinalistisk glad.

Ingalill. sa...

Fabeltistisk.

Ugla sa...

Æ mått flir. Orsak, Lilledora, det var ikkje av tå med torner, men eg ser deg liksom ta nokre steg bortover mot dei utanlandske medan Gubben ropar Varsku her! Sol og varme , øl og god mat - det er ferie. Men den spanske vinen er vel også god? Kos dokker.
Artig med dagleg oppdatering.