tirsdag 2. juni 2009

Pinsa 2009

Da pinsa kom, kom også sommeren på besøk et par dager i Lilledoras hage. Da måtte sommertingene ut, for det kunne jo hende at det kom små-folk på besøk. Som sagt så gjort. Lilledora bar og sleit og blåste opp oppbareblåse ting, ja misforstå meg rett, vi blåste ikke opp oppblåsbare Barbara da, men slike ting som et hoppeslatt og badebaseng og div. ting. Ja, også måtte sjørøver-borgen og prinsesse.slottet fram. Ja, det er bra hagen er såpass som det er, sa Gubben da han gikk for å inspisere tingene. Han ville ikke være med å bære og blåse, men plasere dem slik han syns var ok, var greit. Lilledora var akkurat ferdig med å vaske over det lille hagebordet, så kom gjestene. De jublet over at hagen igjen hadde fått sommer over seg.
Først måtte slotte og borgen testes ut, jo de fungerte ok

Så måtte det hoppes litt i hoppeslottet, Lilledora hadde pumpet litt for mye luft inne i, så det var vel hårdt. Men pytt sann, morro var det lell.
Man blir fort svett av og hoppe slik, så da var det på plass med en dukkert,


Vannet er skrekkelig kaldt, ropte Prinessa, så vi kan ikke dukke slik med engang. Men det ser nesten ut som om Prinsen er klar til å legge seg ned på magen for å svømmEtter en stund kom de opp for å varme seg i solen og de satt seg ned ved kaf`e bordet og ropte på kelneren, ja hva de bestilte? Ja, det er vel en hemmelighet tenker jeg.

Ingen kommentarer: