tirsdag 23. juni 2009

St. Hans

I dag er det St.Hans og vi har vært her ei uke. Tia har gått fort, men jeg synes det er lenge siden vi forlot moderlandet. I dag var det det store skulle skje, vi skulle igjen på marked og riktig kose oss, mine tanker løp nesten løpsk bare ved tanken

Men hva var skjedd. Noen hadde lurt oss. Vi var på marked ja, men ikke på et slikt et som på bilde over. Vi var på et grønnsaks marked, ikke noe galt med slike markeder, men det passet ikke oss så godt nå, nå som vi er i Spania og skal bare ha det gøy. Tror Gubben syntes det var litt leit og for han prøvde å trøste med å si at snart var det lørdag og da kunne jeg bare slenge Euroen rundt meg og handle i vei. Det var jo en bra trøst det, så nå venter vi bare på lørdagen.
Gubben kjøpte seg en kilo med moreller på markede og har siden sprunget mange ganger på det unevnelige.
Det har vært litt overskyet her et par dager nå, så tia har ikke blitt tilbrakt på La jolla, men med researsh over hvor er dyrehagen ol. Det har vært gøy, vi har vært utenfor og skal en dag innenfor. Gleder nmeg. I går var vi en aftentur i Albir, spiste god mat og kjøpte det skumleste jeg fann. Så vi har det bra. Jeg er glad for at jeg hadde med masse garn og pinner for jeg har allerede strikket ferdig en liten ganser og er godt i gang med den andre. Vi leser og masse, hadde med flere bøker og det er flere her. Jeg har med både Mp3-spiller med bokhanleren i Kabul og cd spiller og lydbøker. Gubben ble så glad da han fann den tredje Stig Larson boka her, for den hadde han begnt på hjemme.
Nå har vi spist og skal nå bare drikke øl og slappe av på terassen, med bøker, strikking og litt tv-titting. Hasta la vista

3 kommentarer:

Ingalill. sa...

Sukk - alle koser seg med lekker restaurantmat - her i huset er det bare grøt å få.

Artig med ny update.

Ugla sa...

Vår jonsokfeiring var i L.dalen. God temperatur, og vi kosa oss ved bålet med pølser og eplekake og eplesaft. Vi sakna ikkje trekkspellmusikken, her var nok av fløytetrillar i lufta.
Herleg med sumarvarme.

Hilsen fra landet sa...

Så Lilledora måtte ta til takke med GRØNNSAKER!! Må få lov til å le litt...

Men snart er det lørdag!

Her på Sthansaften savnet jeg både sjø og bål. Prøvde oss på en fisketur men etter 10 min da kjeks og saft tok slutt ville minstejenta hjem, en frøs og en annen måtte på do. Vel, vel.

Fint å høre at dere har det bra i det store utland!