tirsdag 2. juni 2009

Pinse sysler

Andre pinsedag var ikke noe god varm sommerdag. Det var overskyet, ingen gjester var ventendes, så det var stille og rolig i Lilledoras hus. Litt for stille syns Lilledora, men Gubben syns det var godt. Men Lilleora viste råd, hun tok fram symaskina si, var nede i kjelleren og hentet opp en del stoff og så satt hun i gang. Klippet og målte og trallet og sang. Det ble vist vel mye, for Gubben sa, jeg drar på jobb og så på trening en stund jeg, for her har du jo det på G. Som sagt så gjort, Lilledora vekslet mellom og sy og strikke og så så hun på McLeods Daughters. Hadde det helt toppers hun, og her er resultatene:

Disse små baggene skal brukes til symaskin ting. Det blomstrete til foten og ledningene, og det røde til trådsneller, målebånd, lita saks og slikt. Smart, ikke sant?
Lilledora er så fæl til å rote bort lesebrillene sine, hun har lesebriller overalt og i alle vesker, hun prøver å være "alltid beredt" når det gjelder brilleting, men ennå skjærer det seg. Da fant hun ut at et hjemmelaget brille-etuie var tingen, og vips, så var et etuie ferdig. Det ble ganske stilig, og hun skal sy seg flere ved en annen anledning.

2 kommentarer:

Ugla sa...

Har du lager av både stoff og garn du, Lilledora? Du lagar så mykje fint. Brille-etui er nok bra for dei som må bytte briller. Eg har berre eit par, og dei er allstøtt på plass.
Fekk du så mykje godteri då du var lita, er det grunnen til at tennene dine (eller er det berre 1 tann??)dett ut?? Det var ein liten fugl som kviskra meg i øyret at du hadde ei tante som jobba på Nidar og fora deg med geletrøffel.

Ingalill. sa...

Jeg har også symaskin. Splitter ny og skinnende.